Avon Extra Lasting Ruj - Ravishing Rose


Uzun zamandır severek kullandığım Avon Extra Lasting ruj yazısını yazma vakti geldi. Avon ürünlerini yıllardır kullanırım, ilk defa bir ruju bu kadar sevdim. Bendeki renk Ravishing Rose. Koyu bir pembe. Rengi zaten tam benlik. Pembe tonlarını çocukluğumdan itibaren çok sevdim. Ruj kullanmaya başladıktan sonra fark ettim ki bana en çok yakışan renk pembe. Bu yüzden ruj koleksiyonumun %80'i pembe ve tonlarından oluşuyor.


Yumuşak yapıdaki bu ruju sürerken hiç zorlanmadan pratik bir şekilde uygulayabiliyorum. Bu özelliğini çok sevdim. Nemlendirici kullanmadan bile çok iyi bir görüntü elde ettim. Kış mevsimine adım adım yaklaştığımız bugünlerde dudaklarımızı kurutmayacak bu rujlara ihtiyaç duyuyoruz. Rujun oldukça nemli bir yapısı var. Tam bir "sür ve çık" ruju :)


Ürün 5 saate kadar kalıcılık vadediyor ancak kalıcılığı diğer rujlardan pek farklı değil. Dudakta 1-1.5 saat kadar kalıyor. Kalıcılığı arttırmak için yapılabilecek şeyler var. Daha kalıcı olması için öncesinde dudaklara pudra sürebilirsiniz ve tabii ki rujdan önce dudaklara peeling yapmak her zaman daha güzel bir görüntü elde etmeyi sağlar. Ben bu ruju acele makyajlarda kullandığımdan ve direk sürüp çıktığımdan yanımda bulunduruyor ve arada yeniliyorum.


 Hoş bir kokusu var ama benim koku hassasiyetim olduğu halde bu rujda bir sorun yaşamadım. Çizgilere dolma konusunda da gönül rahatlığıyla kullanılabilir çünkü çizgilere dolmuyor. Günlük olarak severek kullanıyorum. Bu aralar elim hep bu ruja gidiyor. Sanırım en kısa sürede bitirdiğim ruj olacak. Fiyatı oldukça uygun. Sitesinden güncel fiyatına baktım. 9.95 tl gibi bir fiyata tam kışlık olan bu rujlardan edinebilirsiniz. Hoşça kalın :)

0 yorum:

Yorum Gönder