Kayıp Şehir Serisi / Selvi Atıcı


Pinokyo'nun Rüyası turumuzun sonuna doğru gelirken seriyle ilgili bir yazı hazırlayalım istedik ve yazarımızla seri hakkında biraz konuştuk. Kayıp Şehir'in yayınlanması planlanan 2 hikayesi var. Hem de ne hikayeler...

O zaman başlayalım mı?

Kimliksiz

Deryal, ah Deryal o hatayı yapmasaydın seni hepimiz çok sevebilirdik ama 1-0 geridesin benim için. Kendisi adaşım olan kadın başkarakter Burcu, Deryal'e çok başka bir sebepten yaklaşıyor ama aşk bir noktadan sonra kaçınılmaz oluyor. Yine Kimliksiz'e damga vuran çiftlerden biri de Adem-Şirin ikilisi. Bu ikisinin baştan itibaren ilginç bir ilişkileri var ama nihayet durumu kabulleniyorlar.

Pinokyo'nun Rüyası

Deryal ve Adem'in kurtarıcısı doktor Ömer ve Gazel'in hikayesini okuduk. Detaylı yorumu birkaç gün önce yazdığım için üzerinde fazla durmayacağım ama hepimiz Ömer'i sevdik değil mi?

Gitme

3. kitap olması tasarlanan Gitme, Deryal'in oğlu Tunç Mirza'nın hayatını anlatıyor. Çapkın mı çapkın olan Mirza, kadınları üzmemek için hiç uğraşmıyor. Tek gecelik ilişkilerin adamı da diyebiliriz ona. Yolu Hayat ile kesişen Mirza bakalım neler yaşayacak? Hayat'ı bol bol üzeceği kesin :(

Kalbim Sende Kalmış

Ömer'in kızı Arya ve Adem'in oğlu Ali'nin hikayesini okuyacağımız Kalbim Sende Kalmış'ın çok eğlenceli olacağını düşünüyorum. Yakın arkadaş olan ikilinin çocukları sonuçta, Ömer ve Adem arasında geçecek olan diyalogları dört gözle bekliyorum. Ali ve Arya çocukluklarını birlikte geçirmiş. Birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Ama iş aşka gelince ikisi de Mirza'nın tabiriyle geri zekalı :) Bu ikilimiz neler yaşayacak ve sonunda neler olacak merakla bekliyorum.

Kayıp Şehir serisi böylece sona erecek. Umarız en kısa zamanda ikisini de okuyabiliriz. Katılmayan varsa RKBT facebook sayfasından çekilişe katılabilir, Pinokyo'nun Rüyası'nı kazananlardan biri olabilirsiniz. Mutlu günler :)

0 yorum:

Yorum Gönder