2013 Nasıl Geçti?


2013'ün temmuz ayına kadar kendimi yaşamamış gibi hissediyorum. KPSS hazırlık süreci oldukça yoğun ve yorucuydu. Şu an hazırlanan arkadaşlar o duyguyu iyi bilir :) Dersane-ev arası geçen 9 ayda ders çalışmak dışında pek bir şey yaptığımı hatırlamıyorum. Temmuzdan itibaren 2 ay kadar sosyal hayata alışma dönemimdi. Ondan sonra kim tutar beni moduna geçtim. O yüzden bu yazıda Ramazan'dan sonrasını ele alacağım :)

Ramazan ayı'nın en sevindiğim olayı abim olsa ancak o kadar sevebileceğimi düşündüğüm kuzenimin oğlunun dünyaya gelmesiydi. Yiğit Enes güzel bir ayda inşallah ömür boyu sürecek şansıyla aramıza katıldı. Şimdi bir hafta görmesem acayip özlüyorum ve stresli anlarımda kendisini kesinlikle ziyaret ediyorum :) Katıldığım dernek etkinlikleri de her ne kadar uyum sürecinde olsamda beni çok eğlendirdi. Güzel arkadaşlar edinmeme vesile oldu. Bayram sonrası bir haftalık bir tatil yaptım. Denizsiz tatil olmaz düşüncesinde olduğumdan senenin stresini, yorgunluğunu yine denize bıraktım :)


Eylül ayı sonbaharın hafif yorgunlukları eşliğinde geçti. Bol bol gezdim. En hareketli olay sanırım eylül sonundaki Bursa Blogger Buluşması idi. Bursa'da katıldığım ilk blog etkinliği idi ve iyi ki tanımışım dediğim arkadaşlıklar kurduk. Zaten bu etkinliğin yazısını takipçilerim bilir. Elimden geldiğince yardımcı olduğum ve sponsorlarımızın bizi yalnız bırakmadığı etkinlik yazısı için TIK



Ekim nasıl geçti diye düşündüm de bol bol kitap okuduğum bir aydı. Kitap benim için bir tutkuydu ama sınav sürecinde bıkkınlık oluşmuştu. Bu bıkkınlığı üstümden atıp kitaplara sığındığım ay ekimdi. Kurban Bayramı öncesi katıldığımız The Body Shop etkinliği de güzel günlerden biriydi. Güzel şeyler öğrenip, bol bol ürün denedik. Sakin geçen bayramdan sonra blogumun 4. yılını kutladığım çekilişi başlattım ve yoğun katılım beni çok mutlu etti. İyi ki blog yazmaya başlamışım dediğim yıldı bu yıl :) Ekim'deki ilklerden biri de ilk lila kutumu almamdı. Bu sayede Cyrene ve NYX ile tanıştım. Her ay vizyon filmi izleme kuralını da bu ay da getirdim.




Kasım bol bol alışveriş yaptığım bir aydı. Zaten kasımda neler yaptım postu hazırlamıştım o yüzden ayrıntıya girmeyeceğim. En mutlu olduğum zamanlar arkadaşım Fatmanur'un sürpriz Bursa ziyareti ve dernek vasıtasıyla katıldığım TBMM ziyaretiydi. Unutmadan izleyici sayım 1500'e bu ayda ulaştı :)



Aralık yani yılın son ayı. Yılın yorgunluğunun insanın üzerine çöktüğü ay. Ne yaptım diyecek olursam instagram'dan takip ettiğim kitap ağacı grubuyla ilk kitabım olan Şibumi'yi okudum. İyi ki okumuşum dediğim kitaplar arasında yerini aldı bile :) Sizin için 7 yeni yıl çekilişi hazırladım. Güzel katılımlara ulaştık ve izleyicilerimin mutlu olduğunu belirttikleri mailleri beni çok çok mutlu etti :) Bursa Bloggerları ile katıldığım Beauty Bar etkinliği de unutulmazlar arasındaydı :) Nedense daha önce de çok fazla mimlendiğim halde vakit bulup cevaplayamamıştım. Bu defa şeytanın bacağını kırdım ve bir mimi ilk kez cevapladım. Aralık ayının son etkinliği Kitap Ağacı 1. Bursa Buluşması idi. Sümbüllü Bahçe Konağı'ndaki Osmanlı kahvaltısı sonrası güzel insanlarla tanışıp kitaplardan sohbet etme imkanı bulduk. Dolu dolu geçen bir gün olduğunu düşünüyorum. 14 kitapseverin bir arada bulunup sohbet etmesine doyamıyor insan :)


Özellikle en sona yazmak istedim. KPSS sonuçları açıklandıktan sonra kurum sınavlarına hazırlanmadan dinlenme vermiştim kendime ancak ipin ucu kaçtı. Aralık ayına kadar neredeyse hiç kitap açmadım :) Yavaştan maliye ile sahalara döndüm tekrar, ısınıyorum diyeyim. Yeni yılda hızlanacağımı düşünüyorum :) KPSS A ile ilgili sorularınız için de bana mail yoluyla ya da sosyal ağlardan ulaşabilirsiniz, elimden geldiğince yanıtlarım.


Bu arada ben yeni alışveriş siteleri keşfettim ve alışveriş yaptım. Kitapsihirbazi.com en güzeliydi sanırım. Uygun fiyatlı kitap almayı kim sevmez ki :) Butigo.com alışveriş yapmayı çok istesemde ayakkabı da emin olamayıp ertelemiştim, onu da aştım ve ilk ayakkabıma kavuştum. Turuncu Kasa hep aklımda olan ama bir türlü alışveriş yapamadığım bir siteydi. Bioderma indirimini değerlendirip açılışı yaptım :) Yves Rocher ürünlerini merak ediyor almaya çekiniyordum, onu da aştım.

En çok nerelerden alışveriş yaptım diye düşündüm ve ilk 3. Watsons, Morhipo ve Avon :)

Bu yıl üzüldüğüm tek şey az kitap okumam oldu :( 4 ayda 20 kitap okuyarak yılı kapadım. Önümüzdeki yıl hedeflerim yüksek :)

Benim yılımın ilk yarısı sıkıcı ikinci yarısı eğlenceli ve dolu doluydu. Bakalım 2014 bize neler getirecek :) Sizin yılınız nasıl geçti?

0 yorum:

Yorum Gönder