The Body Shop/ Bursa Blogger Etkinliği


Bayramdan önceki pazar günü sabahtan, etkinliğe katılmak amacıyla 8 blogger yollara düştük. İyi de ettik bence. 10.00 da başladı, 12.00 de sona erdi. 2 saat boyunca denenmedik ürün, sorulmadık soru bırakmadık :)


Parfümleri özellikle beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Doğal ürünler olduğu için kalıcılıkla ilgili problem olabilir diye düşünmüştüm ancak gece bile koku halen mevcuttu.

Kozmetikle ilgili kısa sohbetler yapıldı. Kırmızı rujların yapımıyla ilgili üzücü bilgiler öğrendik. Hayvanlara zarar verilmesini önlemek için mümkün olduğunca doğal ürünler kullanalım yoksa bu durum hep böyle sürecek. The Body Shop hayvanlar üzerinde deney yapılmasını reddediyor, ne yalan söyleyeyim bunu öğrendiğimde sevgim bir kat daha arttı.


Mağazadaki görevlilerin şampuanlarla ilgili verdiği bilgiler dikkatimi çekti. Saçlarımız bizler için fazlasıyla önemli ve zaman zaman bazı problemler yaşayabiliyoruz. Her zaman doğaldan yana olmak iyidir. The Body Shop şampuanlar en kısa sürede denemeyi düşündüğüm ürünler arasında yerini aldı.


Facebook yayınlarında yeni bir seri çıktığını görmüştüm ve merak etmiştim. O gün Honeymania serisini de deneme fırsatı buldum. Ayrıca petek şeklindeki sabun çok hoştu.

Sosyal sorumluluk projeleri, yerel ticareti destekleme politikaları, insan hakları konusundaki çabaları... Gerçekten dedikleri gibi dünyayı ellerinden geldiği kadarıyla korumaya çalışıyorlar. Mağazadaki dudak koruyucularından (Dragon Fruit Lip Butter) alarak size mağazada verilecek olan jetonla dilediğiniz vakfa bağış yapabiliyorsunuz. Ne güzel değil mi?


Bazı arkadaşlarım cilt bakımı ve makyaj yaptırdı. Gayet memnun kaldıklarını söylediler. Biz ürünleri deneyip bilgi toplamaya çalışırken kahvelerimiz geldi, afiyetle içtik, ikram edilen çikolataları yedik. Alttaki görselde gördüğünüz ürünler denememiz için hediye edildi.


Kısaca biz o gün yeni şeyler öğrendik ve eğlendik. Günümüzü güzelleştiren Bursa The Body Shop ekibine çok teşekkür ederim. Hoş sohbet tavırları ve bizi en güzel şekilde ağırladıkları için fazlasıyla memnun olduk. Tek olumsuz nokta Korupark'ın biraz uzak olmasıydı :( O yüzden merkezdeki AVM'lerde de kendilerini görmek görmek istiyoruz.








2 yorum:

  1. Bursa'yı kıskanmaya başladım. Çok güzel etkinlikler oluyor. Body shop etkinliği de çok keyifli geçmiş anlaşılan. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten keyifliydi :) buraya da bekleriz diyelim o zaman :)

    YanıtlaSil