Tanaçan Kozmetik ile 3 Kişiye China Glaze Eye Candy Oje


Merhaba arkadaşlar blog takipçilerim bilir, Tanaçan Kozmetik ile daha önce de bir çalışma yapmıştık. Bu defa bambaşka bir hediyemiz olacak. Beğeneceğinizi umuyorum :) Bilmeyenler için firmayı kısaca bir tanıtayım.


Tanaçan Turizm ve Kozmetik A.Ş. adı altında 1984 yılında kurulan şirketimiz çeyrek asırı aşkın bir süredir sektörümüze hizmet vermektedir. Üründe kaliteyi, serviste güveninirliği ve eğitimde en üst seviyeyi önemseyen tüm kuaför, güzellik salonları, spa, manikür-pedikür-ağda salonlarının vazgeçilmez ihtiyaçları olan sir ağda parafin, makyaj, manikür pedikür, hijyen ve tek kullanımlık ürün ihtiyaçlarını en güvenilir ve kaliteli ürünlerle karşılamak şirketimizin ilkesi haline gelmiştir. Tanaçan kozmetik çalışanları ürün satış öncesi ve sonrası hizmetleri, güçlü ve güvenilir bayilik ve ürün dağıtım ağı, en son teknolojilerle verilen eğitimleri, sağlık bakanlığı onaylı ürünleri, sanayi bakanlığı onaylı cihaz teknik servis danışmanlık ve hizmetleri ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. Ürün, servis, eğitim kalitesinden ödün vermeden sektörün tüm ihtiyaçlarınıda en kaliteli ürünlerle karşılamak, sektörel sorunlara birlikte yanıt vermek Tanaçan Kozmetik A.Ş'nin öncelikli hedeflerindendir. 



Katılımcılardan 3 kişiye üstteki görsellerde gördüğünüz China Glaze Eye Candy serisinden seçecekleri renkte birer adet oje hediye edeceğiz.

28 Ocak-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecektir. Kargo ücreti Tanaçan Kozmetik'e aittir. Herkese bol şanslar.