Beauty Bar/Bursa Blogger Buluşması


Herkese merhaba :) Geçen pazar günü Modalizaa/Özlem'in organize ettiği Beauty Bar etkinliğindeydik. Çok eğlenceli saatler geçirdik. Mümkün olduğunca çok ürün denedik. Yeni markalarla tanıştık. Kısacası bol bol mutlu olduk :)

Mağazaya girdiğimizde güleryüzlü mağaza ekibi karşıladı bizi. Mağaza hakkında genel bir bilgi aldık. Beauty Bar'da NYX, Bellefontaine ve daha bir çok markanın ürünü mevcut. Ek olarak Nicki Minaj Minajesty ve Justin Bieber's Girlfriend parfümlerini de bulmanız mümkün. Farkettiyseniz yazdığım markaların çoğu Bursa'da sadece Beauty Bar'da var.



NYX ürünleri başlı başına incelenesi bir konu ama kısaca bahsedeyim. Ürün çeşitliliği yanında renk skalası o kadar geniş ki, bu renkler bir harika diyesiniz geliyor :) Mağazada dönüp dolaşıp NYX'lerin önünde buluyorsunuz kendinizi. Ruj delisi biri olarak tüm gün dursam rujların hepsini deneyemezdim sanırım :)




Bellefontaine ürünleriyle tanışmam geçen haftalarda facebook sayfalarını farketmem ile başladı. Tabi ki mağazada ürünleri görene kadar o kadar çeşit olduğunu farketmemiştim. Neşe ve Selma'ya bu ürünlerle cilt bakımı yapıldı. Bakımdan sonra yüzlerinde direk bir rahatlama olduğunu söylediler. Cilt tipine uygun ürünlerle yapılan bu bakımın onlara çok iyi geldiği belliydi :)


Bu seruma bayıldık :) Antioksidan C Vitamini Serumu, damla şeklinde üretilmiş.


Nicki Minaj parfüm şişesi bizi bizden aldı :) Çok hoş değil mi?


Oje severler için rengarenk ojeler. Renklerin her tonu var, her renk olduğunu söylememe gerek yok sanırım.


Bu kirpiklere bayıldık. Çeşit çeşit bulmanız mümkün. Simlilerde çok hoştu :)


Bizim için hazırlanan ikramlar :)

Son olarak günün sonunda bize bu ürünler hediye edildi.


Davetleri ve günümüzü güzelleştirmek için göstedikleri çabalar için Beauty Bar ekibine çok teşekkür ederiz. Siz de bu renkli ürünler içinde kaybolmak istiyorsanız Anatolium AVM'de Beauty Bar'a gitmeniz yeterli :) Başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle :) Herkese mutlu akşamlar.

4 yorum:

  1. Güzel bir etkinlik, güzel bir tanıtım olmuş sizler için :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir etkinlikti :) Teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  3. ne güzelll, keşke ben de gelebilseydim, ah şu lanet sınavlar :( Anatolium'a gidip bi an önce incelemek için can atıyorum! :)

    YanıtlaSil
  4. Muhakkak uğra derim, insanın içi gidiyor :) bi sonraki etkinlikte beraberiz inşallah :)

    YanıtlaSil