Dublin Caddesi/Samantha Young


Orjinal İsim: On Dublin Street
Yazar: Samantha Young
Yayınevi: Dex Plus
Sayfa: 363
Çevirmen: Deniz Ece 
Baskı Yılı: 2013

Jocelyn(Joss) ailesinin ölümü üstünden geçen 8 yılda üniversiteyi bitirmiş yazar olma hayaliyle kitap yazmaya çalışmaktadır. Ev arkadaşının doktora için Londra'ya taşınmasıyla ve ev sahibinin evden çıkmasını istemesiyle yeni bir ev aramaya koyulur. Ev arkadaşı aranan ilanları tarar, görüştüğü birkaç ev için sonuç olumsuz olmuştur. Ailesinden kalan parayı mümkün olduğunca harcamamaya çalışan Joss yazabilmek için rahat bir eve ve iyi bir ev arkadaşına ihtiyacı olduğunu düşünür ve Dublin Caddesi'nin gösterişli binalarından biri için görüşmeye gider.

Ellie Carmichael uzun boylu, sarışın, mavi gözlü, neşeli ve sıcakkanlı biridir. Üstelik Joss evi gördüğü an eve aşık olmuş ve Ellie'nin cevabı olumlu olmuştur. Herşey çok güzeldir ta ki Ellie'nin abisi Braden Carmichael ile uygunsuz bir şekilde evde karşılaşana kadar... Üstelik Braden Joss'un taksiyi ortak kullanmak zorunda kaldığı ve aklının takılı kaldığı mavi gözlü, koyu renk saçları olan, karizmatik ve takım elbiseli adamdır. 

İşler bundan sonra biraz karışacak ama dramatik kısımları bile eğlenceli bir dille anlatıyor yazar. Nerden nereye geldik diyorsunuz sonunda. Benim okurken çok eğlendiğim bir kitap oldu. Braden ve Jocelyn hikayesi hiç bitmesin istedim :) Belirtmem gerekir ki bu bir yetişkin romanı, erotik ögeler mevcut ama rahatsız edecek düzeyde bir kitap değil. O sebeple tavsiye edeceğim kitaplar arasında. Merakla serinin diğer kitaplarını bekliyorum :)

NOT: Kitabı internetten almayı düşünenler için kitapsihirbazi.com dan almıştım. Araştırmalarıma göre ve ben kitabı aldığım tarihte en uygun fiyata satan siteydi :)

ARKA KAPAK:

Joss geçmişte yaşadığı acıları bir kutuya kilitleyip her şeyi unutmak için Amerikadan iskoçyaya yerleşmişti ve şimdi yeni bir ev arıyordu.
Bulduğu ev Dublin Caddesindeki havalı binalardan birindeydi.
Yolda bir adamla karşılaştı.
Takım elbiseli, bronz tenli, çıldırtıcı İskoç aksanlı, maço tavırlı, seksi bakışlı Bradenla.
Joss, Bradenın her zaman kolunda taşıdığı Barbşe kılıklı kızlardan biri değildi, olmaya da hiç niyeti yoktu. 

Ama insan arzularına nereye kadar gem vurabilir? 
Kalbiniz başka, beyniniz başka şey söylüyorsa, hangisinin sözünü dinlesiniz?

Trajedi. Seks. Tutku. Kahkaha. Kıskançlık.

#1

New York Times Bestseller
The Wall Street Journal Bestseller
Amazon Bestseller
USA Today Bestseller

Ve 30 ülkede milyonlarca okuyucuya ulaşmış, son yılların en çok konuşulan aşk hikayesi.
(Tanıtım Bülteninden)


0 yorum:

Yorum Gönder