Pabucumun Ajanı 2 - Asude / Yorum


Orijinal İsim: Pabucumun Ajanı 2
Yazar: Asude
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Sayfa: 655
Baskı Yılı: 2014

Kurumsal Kasıntılıktan Kurumsal Kocalığa terfi eden Tuna, ajanlıktan bihaberken zorunlu ajanlık yapan Deniz... Yine garip olaylar... Uranüslü Tuna ve Dünyalı Deniz'in ilginç hikayesi kaldığı yerden devam ediyor :)

Mert ve Yasemin'in hikayesi de bu romanda yer alıyordu ve çok eğlenceliydi. Tekin, en gizemli karakterdi, yazardan öğrendiğim kadarıyla Tekin'in hikayesi ayrıca yazılacak. Dikkat Aşk Çıkabilir karakterlerinin çok kısa da olsa bu romanda geçmesi güzeldi. Martin ve İlkim'in hikayesini de merak etmekteyim.

Tuna'nın laf dinlemeden atıp tutmaları, Deniz'in pes etmek için fırsat bekliyor görünümü veren halleri beni deli etti. "Kurumsal Odun" olmayı Tuna haketti bence. Büsbütünüyle ve Söyle kelimeleri başka bir anlam buldu sanki :) 655 sayfa kolay okunur mu derseniz böyle oldu mu kolay okunuyor.

Umut'un yarım yamalak konuşan hallerine bayıldım. Deniz'i ajan olmaya mecbur eden kişi ortaya çıkınca şok oldum. Yine de kahkaha atarak okuduğum bir roman oldu. Akıcılığı ve eğlencesi ilkine göre bir tık alttaydı.

Ve son olarak kapak... Yine kitaptan bir sahne... Bayılmıştım ilk gördüğümde ama şimdi daha anlamlı oldu. Ve aslında bavulda yazanlara eklenecek onlarca kelime var.

0 yorum:

Yorum Gönder