Bebak Acı Badem Sütü ve Makyaj Temizleme Mendili


Herkese merhaba

Bugün sizlere Bebak'ın efsane olmuş ürünü acı badem sütünü ve yine acı badem sütlü makyaj temizleme mendilini anlatacağım.


Acıbadem sütünü sürekli kullanan geniş bir kitle var ancak ben kullanmamış olanlar için anlatmak istiyorum. Acı badem cilt için kullanılması dışında çeşitli alanlarda da kullanılan bir bitki. Bebak yıllardır bu bitkiyi süt ve diğer ürünlerinde kullanmakta.

Acıbadem sütünü ben sadece makyaj temizlerken kullanmıyorum. Günlük cilt temizliği için kullandığım ürünlerden biri. Özellikle akşamları yatmadan önce elime az bir miktar ürün dökerek tüm yüzüme yediriyorum. Ancak ürünü elinize fazla dökmeyin, az bir miktar dökün tüm yüzünüze yetmezse tekrar alın.

Acı badem sütü sonrası ne yapılacağı fazlaca sorulan bir soru. Ben acı badem sütünden sonra lavanta suyunu pamuğa döküp yüzümü siliyorum. İlla lavanta suyu sürmek zorunda değilsiniz evinizde gülsuyu ya da benzeri ürünler varsa onlarla da temizleyebilirsiniz. Ben bu şekilde uzun süredir kullanıyorum ve hiçbir yan etki olmadı. Hassas ciltlerde rahatlıkla kullanabilir. Hassas ciltli biri olarak test ettim :)



Makyaj temizleme mendili ise üşengeç zamanlarımın kurtarıcısı. Temizleme mendili kullananlar bilir bazı markaların mendilleri yüzde yakma gibi etkiler yapabilir. Benim cildim kuru ve hassas olmasına rağmen yakma vb. bir etkiyle karşılaşmadım.

Severek kullandığım Bebak'ın diğer ürünlerini de kullanıyorum. Önümüzdeki günlerde onların yazısı da gelecek. Takipte kalın :)

Bebak Facebook: https://www.facebook.com/BebakAciBadem 

2 yorum:

  1. Temizleme mendilleri sayesinde seyahatlere tüp,şişe vs. götürmüyorum. O yüzden kurtarıcı bir ürün diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen birde üşenilen zamanlarda kurtarıcı oluyor.

      Sil