Kötülük Tohumları - J. A. Redmerski / Kitap Yorumu (Katiller Çetesi #4)


Katiller Çetesi serisine başlamadınız mı? Bence çok büyük bir kayıp. J. A. Redmerski, ne yazsa okurum dediğim yazarlardan biri. Sonsuzluğun Kıyısında romanını okurken çok az hayal kırıklığı yaşadığımı inkar edemem ama onun dışında okuduğum 5 kitabı da muhteşemdi. Kütülük Tohumları, Katiller Çetesi serisinin 4. kitabı. Yazar nasıl başarıyor bilmiyorum ama her yeni kitap önceki kitabın çok üstünde oluyor. Heyecan, aksiyon, aşk, bol bol sır barındırıyor seri. Bu kitapta da sırların bir kısmını öğreniyoruz ve şok oluyoruz.

Victor'un kurduğu yeni bir Birlik var ve bu çete Victor, Izabel, Fredrik, Niklas, Dorian ve James'ten oluşuyor. Hepsinin kendisine saklamak istediği bir sırrı vardır ve kim olduğu anlaşılamayan Nora ortaya çıkıp hepsine meydan okuduğunda bu sırları ortaya çıkarmaktan başka yol kalmaz. Çünkü Izabel'in anne yerine koyduğu kadın, James'in kızları ve Dorian'ın eski eşi Nora'nın elindedir.

Izabel'in ilk gençlik yıllarını seks kölesi olarak geçirdiğini seriyi okuyanlar zaten biliyor. Ordan Victor'un arabasına gizlice binerek kurtulan Izabel'in en büyük sırrını serinin bu kitabında öğreniyoruz. Oldukça şok edici olduğunu söylemem gerek. Çünkü kesinlikle öyle bir şey beklemiyordum. Dorian'ın sırrı da beklenmedikti. Yani önceki kitaplarda onunla ilgili hiçbir ipucu yoktu ya da ben fark etmedim bilmiyorum. Niklas'ın Izabel ile yaşadığı sorunların nedenini biraz da olsa Niklas'ın sırrıyla çözdük diyebilirim. Aşkın insanı güçsüzleştirdiğini ve hata olduğunu düşünen Niklas'ın abisini Izabel'den kurtarmaya çalışması biraz da olsa mantıklı gelmeye başladı. James, çok ön planda olan bir karakter olmadığı için onun sırrı da açıkçası benim için pek önemli değildi :D Victor'un sırrıysa şaşırtıcıydı. Niklas ile arasının açılmasına sebep olan sır bakalım devam kitaplarında nasıl işlenecek. 

Seraphina'nın ölümünden sonra kendini kaybeden Fredrik'te ne sır vardı ne başka bir şey. Kitabın sonuna doğru ortaya çıkan Fredrik'e üzülmekten başka bir şey yapamadım. Nerede önceki kitaptaki Fredrik, nerede bu kitaptaki Fredrik, arada dağlar kadar fark vardı. Nora'yı konuşturma konusunda devreye giren Fredrik cidden korkutucuydu. Baştan sona heyecan içinde okuduğum kitaplardan biri oldu Kötülük Tohumları. Umarım seri aynı hızla devam eder ve sona erer. Şu ana kadar mükemmel ilerlediğini söyleyebilirim. Devam eden kitaplarda da aynı havayı yakalayabilirsem as serilerimden biri olacak Katiller Çetesi serisi. Şimdilik yazacaklarım bu kadar. Hoşça kalın.

Serinin önceki kitap yorumlarının linkleri aşağıda olacak :)

4 yorum:

  1. Okumadım bu seriyi ama yaz için güzel olur sanırım not aldım bile👏🏻

    YanıtlaSil
  2. son yazıma bir baksanaaa blogun vaar :)

    YanıtlaSil
  3. Serinin 4.kitabı Kötülük Tohumlarını ekler misiniz.Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu 4. kitabın yorumu :) serinin önceki kitaplarının yorumlarını da yazının altındaki linklerden okuyabilirsiniz. Sevgiler :)

      Sil