Sahte Nişan Gerçek Aşk - Cindi Madsen / Yorum


Cindi Madsen, severek okuduğum yazarlardan biri. Çerezlik diye tabir ettiğimiz mutlu sonla biten kitaplar yazıyor. Fuarda bende olmayan 2 kitabını almak istedim ama serinin ilk kitabı vardı sadece o yüzden bu kitabı aldım. Bazı zamanlar canım hiçbir şey yapmak istemiyorken kitap okumak en iyi seçenek oluyor ve öyle bir günde bu kitabı bitiriverdim.

Üniversite yıllarından beri çok yakın arkadaş olan Dani ve Wes, hayatlarını yoluna koyamamış iki yetişkin olmuştur. Dani'nin uğruna eyalet değiştirdiği Steve onu terk ettiğinde Dani için hayatta annesi ve büyükannesinden başka tek önemli şey işi olmuştur. Tarih mezunu olmasına rağmen geçinmek için pazarlama şirketinde çalışan Dani'nin patronu için aile hayatı çok önemlidir ve terfi verirken de buna dikkat ettiğini her fırsatta belirtir ancak Dani için erkekler o kadar uzaktır ki bu konuda ne yapacağını bilemez. Ta ki en yakın arkadaşı Wes ile konuşana kadar. O andan sonra olaylar kendiliğinden gelişecektir.

Wes, evlenmesine çok az bir zaman kala nişanlısı Sophie tarafından terk edilmiştir. Kız kardeşinin en yakın arkadaşı olan Sophie ile ilişkisi bittikten sonra Wes dağılmıştır. Kız kardeşinin düğün günü yaklaştıkça ailesinin baskısı da artar. Herkes onun için üzülmektedir ve Sophie, kardeşinin nedimesi olacaktır. Düğünde sürekli bir arada bulunacaklardır. O sırada Dani ise şirketin yapacağı organizasyona tek gitmek istememektedir. Çünkü terfi almaya çok ihtiyacı vardır. Ailesine para gönderebilmek için o terfiyi almak zorundadır. Ve aklına gelen bir fikirle nişanlılık rolü yapmaya karar verirler. Böylece Dani istediği terfiyi alabilecek ve Wes ailesinin ve çevresindekilerin acıma dolu bakışlarından kurtulabilecektir.

Olaylar Dani'nin Audrey'nin düğününe gelmesiyle başlıyor. Nişanlı gibi davranmak, ikisinin de düşüncelerinin hiç ummadıkları noktalara kaymasına sebep oluyor. Çok keyifli ama çabuk biten bir kitaptı. Bir serinin ilk kitabı fakat diğer kitaplarla bağlantılı değil. O yüzden içinizin daraldığı zamanlar için kütüphanenizde mutlaka Cindi Madsen kitapları bulundurun. Havanızı hemen değiştirmeyi başaran bir yazar kendisi. Kitapla ilgili olumsuz tek yön çeviriden kaynaklıydı. Cümle bütünlüğü pek yoktu. Okurken rahatsız olduğumu söylemem gerek. Sanırım söyleyeceğim başka bir şey kalmadı. Şimdilik hoşça kalın.

1 yorum:

  1. Kitap okuyan ve kitaplara değer veren herkesi çok severim 😊

    YanıtlaSil