Tatlı Ateş - Jamie McGuire / Kitap Yorumu (Maddox Kardeşler #3)


Merhaba arkadaşlar :)

Maddox Kardeşler serisinin 3. kitabı çıkalı aylar oldu ancak ben kitabı kütüphanede bekletiyordum. Vakit bulduğum gibi okudum. Serinin temposunun her kitapta biraz daha azaldığını düşünüyorum. Bu saçma kadın karakterleri Jamie'nin neden yazdığını çözmeye çalışıyorum. Cami bir öyle bir böyleydi, Liis biraz daha tutarlı gibiydi ama o da garipti ve Falyn'i hala çözebilmiş değilim. Neden Abby gibi bir karakter okuyamadık ki biz bu seride. Ciddi ciddi Tatlı Bela ve Ayaklı Bela'yı özlemiş vaziyetteyim. Ahhh Travis, abilerini biraz sarsabilir misin? :D

Taylor, hotshot ekibi denilen seçkin itfaiye ekiplerinden birinde çalışıyor. Artan yangınlar nedeniyle yolu Colorado Springs'e düşen Taylor, öğle yemeği yemek için gittiği bir cafede Falyn'i görür. Ona sürekli ters davranan Falyn, zengin ailesini arkada bırakmış ve hayata sıfırdan başlamıştır. Tek bir hedefi vardır ve bunun için para biriktirmektedir. Eee bir Maddox'a yüz verilmezse ne olur. Daha önceki kitaplardan öğrendiğimiz üzere o kızı kafaya takarlar. Aynı şey Taylor için de geçerliydi. Şuursuzca Falyn'i tavlamaya çalıştı. Bazı sahneler cidden kahkaha atmama neden oldu. Sonuçta Maddox Kardeşler'i okuyorsan her şeye hazırlıklı olmalısın :) Çünkü onlar mutlaka bir yolunu bulurlar.

Roman ilerledikçe Falyn'in büyük sırrını öğrenen Taylor, ona daha fazla yaklaştı ve hayallerini gerçekleştirmesini kolaylaştırdı. Cidden o bölüm çok güzeldi. Hatta kitabın en anlamlı sahnesiydi. Çünkü diğer sahnelerde aynı şeyi hissedemedim. Bir eksiklik vardı sanki bir şeyler atlanmış gibiydi. Maddoxlar ile Falyn'in tanışması da güzeldi. Yine bir Maddox klasiği yaşandı. Az da olsa diğer Maddoxları da okuyabildik ve Cidden Abby-Travis ikilisini okumayı özlemişim. 

Tüm Jamie kitapları gibi Tatlı Ateş'te çok akıcıydı ancak dediğim gibi bazı şeyler çok hızlı geçilmişti ve eksiklik hissi kitabın başından sonuna kadar orada durdu. Kapak, ayraç klasik halini aldığından detaylı yazmıyorum ama o ayraçlar efsane değilde nedir? Ne yaptığı belli olmayan Falyn ve ilk fırsatta Falyn'i boynuzlayan Taylor, sizi muhtemelen özlemeyeceğim. Umarım serinin sonraki kitabında Tyler'ı okurken çok daha güzel şeyler yazarım. Şimdilik hoşça kalın.

Maddox Kardeşler #1 Tatlı Sır yorum için TIK.
Maddox Kardeşler #2 Tatlı Yalan yorum için TIK.

Beautiful #1 Tatlı Bela yorum için TIK.
Beautiful #2 Ayaklı Bela yorum için TIK.
Beautiful #2.5 Belalı Düğün yorum için TIK.

0 yorum:

Yorum Gönder