Nideno.com - Kişiye Özel Defter


Masum İnciler Pink Spring Party bize güzel keşifler yaptırdı. Bu keşiflerden biri de nideno.com idi. Nideno 2013'te birbirinin aynısı ürünlerden bıkmış kişilere renkli bir kapı açmak amacıyla kurulmuş. Kurucular istemiş ki bir tane bile olsa herkesin sadece kendine özel bir eşyası olsun. Bizim için tasarladığım defter herkesin aynı olsun ve pembe olsun düşüncesiyle yukardaki görselde gördüğünüz şekilde hazırlandı. Siz çeşit çeşit istediğiniz şekilde tasarlayabilirsiniz.

Bizim defterlerimiz Orta Boy, 96 yaprak, pembe sert deri kapaklı, metal spiralli ve çizgili idi. Hepimizin ad-soyadı yazılarak üretildi. Biz Bursalı bloggerlar olarak bize özel üretilen bu defterlere bayıldık. 


Tüm defterler aşağıdaki görseldeki gibi özel kutusunda geliyor. Özenle paketlenmiş, hiçbir darbe almadan size ulaşmış oluyor. Size tasarladığınız defterleri mutlu günlerde kullanmak kalıyor.

Defter fiyatlarından bahsedecek olursak; Küçük boy, 96 yaprak, 17.90 TL. Orta boy, 96 yaprak, 22.90 TL. Büyük boy, 96 yaprak, 26.90 TL. Üstelik benim tasarladığım gibi düz renkte tasarlamak zorunda değilsiniz. Kendi görseliniz ile tasarlayıp rengarenk bir tasarım da yapabilirsiniz. 


Yapılan yenilikler ile artık defterlerinizi ahşap kapaklı, mukavva kapaklı, burç temalı ve uğur-şans temalı olarak da tasarlamanız mümkün. Bu harika tasarımlar ile kendinizi özel hissedeceğinize eminim. Daha önce tasarlanmış bazı defterler ile sizleri başbaşa bırakıyorum.







Bu harika tasarımlardan birine sahip olmak için acele edin :) Mutlu akşamlar.

Nideno.com Website: www.nideno.com
Twitter: @nidenocom
Instagram: @nideno

0 yorum:

Yorum Gönder