Baby Daddy Dizi Yorumu


Baby Daddy dizisini instagramda keşfet bölümüne bakarken fark ettim ve izleme listeme ekledim. 2020'nin ilk dizisi olarak da komedi olması sebebiyle bu diziyi seçtim. 20'şer dakikalık bölümleri sebebiyle kısa sürede bitirdim. Tek kelimeyle bitmesini istemediğim dizilerden biri oldu. Karakterlerin uyumu çok iyiydi. Ben(Jean-Luc Bilodeau), Danny(Derek Theler), Riley(Chelsea Kane), Tucker(Tahj Mowry) ve özellikle Bonnie(Melissa Peterman) hepsine ayrı ayrı bayıldım. 

Dizi 6 sezon sürmüş. 2012'de başlamış ve 2017'de bitmiş. Keşke bitmeseymiş ama o kadar güzeldi ki ve konu da ilerleyebilecek gibiydi. Muhtemelen reyting kurbanı olmuştur. Yine de güzel bittiğini düşünüyorum :) Kısaca konusundan bahsetmek istiyorum.


Ben ve Tucker ev arkadaşıdır. Bu ikiliye Ben'in abisi Danny'de katılır ve Danny'nin eve geldiği gün kapıda bir bebek(Emma) bulurlar. Notu okuduklarında bu bebeğin Ben'in tek gecelik bir ilişkisinden olduğunu öğrenirler. Ben tahmin ettiğiniz gibi aşırı çapkın, bir gün onla diğer gün başka biriyle takılan biri. O yüzden çevresindekiler bebek bakamayacağını söyler. Ertesi gün Ben kızına bakacağını onu evlatlık vermeyeceğini söyler ve olaylar da böylece başlar.


Üç erkek(Ben, Danny, Tucker), Riley, Ben ve Danny'nin annesi Bonnie'nin bebeğe bakma süreci de başlamış olur. Küçüklüğünden itibaren kilo problemi olan Riley, Danny ve Ben ile komşudur. Beraber büyümüşlerdir. Riley çocukluğundan beri kendisinin farkında olmayan Ben'e aşıktır. Danny ise en yakın arkadaşıdır. Danny, Ben'in yanına taşınınca Riley'de sık sık o eve gelip gitmeye başlar ve bir zaman sonra Ben'de Riley'nin farkına varır. Riley çocukken oldukları gibi kilolu değildir. Ben, Riley'nin hayatındaki özel kadın olacağına inanmaktadır. Danny ise 6 yaşından beri Riley'ye aşıktır ancak Riley onu arkadaşı olarak gördüğü için bu konudan bahsetmemiştir. Zaman içinde olaylar öyle şekillerde gelişiyor ki bazen takip etmekte zorlanıyor insan :)


En favori oyuncum (Melissa Peterman)Bonnie'ydi. Sorumsuz görünen ama çocuklarını hiçbir zaman yalnız bırakmayan kadın. Danny ve Ben'in annesi. Kocasından boşanınca az biraz çapkın yaşamaya başlamış, elinden içkisi pek eksik olmuyor ama çocukları ve torunu için her şeyi yapabilen bir kadın. Hatta aileye katılan Tucker ve Riley için bile çaba harcıyor. O olmasa dizi bu kadar komik olur muydu bilmiyorum. 


Danny, Bonnie'nin ilk çocuğu ve gözbebeği. Çocukluğundan itibaren Danny'nin buz hokeyi kariyeri için çok çaba harcamış. En nihayetinde Danny ünlü bir kulüpte oynamaya başlıyor ve Bonnie çabalarının karşılığını alıyor. Biraz saf olan Danny'yi oynayan Derek Theler'da rolün hakkını veriyordu. En baştan hayal ettiğim sonu yaşamasına sevindim.

Umarım bu diziyi listelerinize alıp izleyip benim gibi seversiniz. Yeni yazılarda görüşmek üzere. Hoşça kalın.

Diziden sahneler:













0 yorum:

Yorum Gönder