Garnier Nem Bombası Canlandırıcı Kağıt Yüz Maskesi - Normal ve Kuru Ciltler İçin

Garnier Nem Bombası Canlandırıcı Kağıt Yüz Maskesi

Garnier'nin yoğun nem ve canlı görünüm verdiğini iddia ettiği kağıt yüz maskesi yorumu ile geldim. 1 maske 1 haftalık nemlendirici seruma eşitmiş. Benim cildim gibi yoğun neme ihtiyaç duyan bir cildiniz varsa kuru ciltlere uygun her maskeyi denediğinizi düşünüyorum. Herkes deniyor ama o doğru maskeyi bulan pek yok :( Kışın başlamasıyla ciltteki donuk görüntü beni fazlasıyla rahatsız ediyor. Bunun arkası yanakların pul pul olması ve bu durum soğuklarda oldukça acı veriyor. Nem Bombası Yüz Maskesi vaatlerini yerine getiriyor mu bakalım?


Nem Bombası Canlandırıcı Kağıt Yüz Maskesi - Normal ve Kuru Ciltler İçin

Ben bu maskeyle yaz aylarında tanıştım. Cildim kış aylarında olduğu kadar kuru olmuyor yaz aylarında. Hatta yazları normal cilt tipine sahip olduğumu söylemem yanlış olmaz. Maskeyi ilk ağustos ayında yaptığım için ve o sıcaklarda maskenin verdiği serinlik çok güzel geldiği için maskeyi stoklamıştım. Mevsim kış olunca işler biraz değişti. Maske şu an bana yeterli gelmiyor maalesef. Bu yüzden başka maskelere geçiş yaptım ve kesinlikle işime yarayan bir maske buldum. Onun yazısını da birkaç denemeden sonra yazacağım. 

Garnier Nem Bombası Canlandırıcı Kağıt Yüz Maskesi - Normal ve Kuru Ciltler İçin

Nar özü, hyaluronik asit ve nemlendirici serumu bir araya getiren bu kağıt maske nasıl kullanılıyor?

Maskeyi paketten çıkarıp beyaz olan kısmı yüzümüze yerleştiriyoruz. İnanılmaz bir ferahlık veriyor. Mavi filmi çıkarıyoruz. Ve maske yüzümüzde 15 dakika bekliyor. Sürenin sonunda maskeyi çıkarıp atıyoruz ve kalıntıları el yardımıyla dağıtıyor ya da temiz bir pamukla temizliyoruz. Ben genelde elimde dağıtmayı tercih ediyorum.

Garnier Nem Bombası

Maskeyi yüzüme koyduğumda yoğun bir ferahlık dışında pek bir şey hissetmiyorum. 15 dakika boyunca işlerimi yapmaya devam ediyorum çünkü maskenin düşme ihtimali yok. Yoğun bir sıvıyla kaplı olduğu için yüze hemen tutunuyor. 15 dakika sonunda maskeyi çıkardığımda pek bir farklılık hissetmiyorum, yüzümdeki kalıntılar kuruduğunda birkaç saat boyunca hafif gerginlik hissi oluyor ve ben bu gerginlikten hoşlanmıyorum. Kuru ciltler için yeterli değil maalesef. Maskeden sonraki gün cildimin daha canlı olduğu doğru ama bu maalesef bir günle sınırlı kalıyor. Stoklarımı bitirdikten sonra tekrar almayı düşünmüyorum. Başka yazılarda görüşmek üzere. Hoşça kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder