Avrupa Networking - Pierre Cardin Alışverişim


Herkese merhaba

Bundan yaklaşık 8 yıl önce bir networking şirketine üye olmuştum. Pierre Cardin ürünleri satıldığı için ilgimi çekmişti. O dönem firmada stok sorunu vardı. Misal iki pijama, beş çorap sipariş ediyordum. Bir pijama iki çorap geliyordu, diğerleri stokta yok diye gönderilmiyordu. Bir süre sonra bu durum sinirimi bozduğu için sipariş vermedim. Üyeliğim silindi.

8 yıl sonra nereden aklıma geldi bilmiyorum ama ben bir arayayım belki benim üyeliği açarlar diye düşünüp şirketi aradım. Ve cidden de açtılar :) Amacım satış yapmak değil, kendim ya da ailem için sipariş veririm diye düşünüyorum. Zaten illa ki iç çamaşırı, pijama, çorap gibi şeyleri alıyoruz. En azından kalitesini bildiğim bir markadan uygun fiyata alırım diye düşündüm. Şu an bence tek sıkıntısı istemesen bile ücreti faturana yansıtarak katalog göndermeleri. Ben birkaç ayda bir sipariş vereceğimden kataloğa ihtiyaç duymuyorum, online kataloğu inceleyerek alışverişimi yapabiliyorum. Umarım bu ufak tefek sıkıntıları giderirler.

İlk üye olduğumda kapıda kredi kartıyla ödeme imkanı vardı ve kargo ekstra ücret almıyordu. Şu an ya kapıda nakit ödemek gerekiyor ya da sipariş verirken kredi kartı bilgilerini girmek gerekiyor. Ek olarak 2 kargo şirketi sunuyorlar. Ptt Kargo ile kargo ücreti 1.75 tl, Yurtiçi Kargo ile 2.50 tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Hız konusunda oldukça yol katetmişler. Önceden siparişin gelmesi için birkaç hafta beklemek gerekiyordu. Artık öyle bir durum yok. Bayramdan önce sipariş vermeme rağmen bayramın bittiği hafta ürünler geldi. 


Stoklarla ilgili bilgim olmadığı için ölçülü bir alışveriş yapmaya çalıştım. İstediklerim gelmeyince ister istemez hayal kırıklığına uğruyorum çünkü :) Bir sonraki siparişimde daha rahat alışveriş yapacağım sanırım. Biraz da aldıklarımdan bahsedeyim. Pijamalara bayıldım ve onları çok ekstra bir indirimle aldım. Tanesi 29.90 tl. 100 tl ve üzeri siparişlere her gün farklı ürünler güzel indirimlerle sunuluyor. Siparişin sonunda bu ürünlerden seçebiliyorsunuz. Ben sipariş verdiğimde şansıma pijamalardan 2 tane seçilebiliyordu. Ben de bu fırsatı kaçırmadım tabii. Miorre, daha önce kullanıp aşırı memnun kaldığım bir markaydı. %100 pamuk pijamalarını hala kullanırım. O yüzden görünce kaçırmam söz konusu bile değildi. 

Görselde de göründüğü gibi bol çorap ve atlet aldım. Bu görseldeki tüm ürünler için toplam 80,50 tl ödedim. Hele 70 küsura satılan pijamaları 30'a almak sanırım alışverişin en sevdiğim kısmı oydu :D Katalogta yer alan kozmetik ürünlerden henüz almadım. En kısa zamanda onlardan da alıp denemeyi düşünüyorum. Alıp denedikçe burada yorum yazarım muhtemelen. Eğer bu tarz ihtiyaçlarınız eve kadar gelsin, kapıda ödeyeyim diyorsanız size de üyeliği tavsiye edebilirim. Kayıt olmak isteyenler için bir de link bırakayım buraya. Başka alışveriş yazıları da gelecek. Hoşça kalın :)

NOT: Görsellerin iğrençliği için özür dilerim. Akşam çektiğim için sanırım ışık yeterli gelmemiş :)

0 yorum:

Yorum Gönder