Avon K10 Alışverişim


Aramızda Avon ürünlerini hiç denememiş biri var mı? Sanırım herkes en azından bir ürününü denemiştir. Ben yıllardır kullanıyorum. Memnun kaldığım ürün de oldu nefret ettiğim de. Genel olarak sevdiğimi söyleyebilirim.

Her ay yapılan indirimlere kayıtsız kalamadığım için sürekli bir şeyler alıyorum. 10. katalogtan aldıklarım yepyeni mat rujların iki farklı rengi, göz farı bazı, 2 deodorant, bayıldığım pırıltılı göz kalemlerinin iki rengi, el kremi ve Femme çanta boy parfümdü. Denediğim bazı ürünlerden kısa kısa bahsetmek istiyorum.

Mat ruj fırtınasının beni çok etkilediğini söyleyemeyeceğim. Sadece Golden Rose'un mat rujunu denemiştim. Onu da balm uygulamadan kullanamıyordum. Balm uygulamadan sürdüğümde fazlasıyla kuru bir görüntü çıkıyor ve beni rahatsız ediyordu. Avon'da mat rujları gördüğümde de renklerin güzelliğine kapıldım. Yoksa mat ruj pek benlik değil :) Ürünler bana ulaşınca hemen ilk denemeyi yaptım ve hiç benim bildiğim mat rujlar gibi çıkmadı bu rujlar. Nasıl rahat bir sürüşü var, hiç dudakları kurutmuyorlar. Kokuları da muhteşem. Detaylı olarak yazılarını yazmayı düşünüyorum.

Göz farı bazını henüz denemedim. Femme Edp çanta boy, mat rujları aldığım için 7.95 tl'ye geldi. Deodorantları hiç kullanmadım, deneme amaçlı aldım. El kremi kış aylarında fazlasıyla dikkatimi çekmişti. Sonbahara girmişken bunu da denemek amaçlı aldım. En kısa zamanda deneyip yorumlayacağım. 

Glimmerstick göz kalemlerini yıllardır kullanırım. Denemediğim birkaç rengi kaldı sadece. Bu kez bende olmayan 2 rengi aldım. Faceted Onyx ve Jade Metallic. Daha önce bu göz kalemleri ile ilgili bir yazı da yazmıştım. Onun linki için TIK. Bu yazıyı da yakında ya güncelleyeceğim ya da yeni ve daha geniş kapsamlı bir yazı yazacağım. Sanırım bıkmadan daha yıllarca kullanacağım bu kalemleri. Siz Avon'un hangi ürünlerini severek kullanıyorsunuz ve hangi ürünlerden nefret ediyorsunuz?

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Oje almadım da likit mat rujların şişesi ojelerinkine çok benziyor :)

      Sil
  2. Bende Avon'un parfümlerini çok severek kullanıyorum ve çokta ekonomik geliyor bana ama mat rujları da merak ettim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık pembe olan ruju beğenmedim. Dudak yokmuş gibi gösteriyor ama fuşya muhteşem :)

      Sil