John Frieda Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan


İnce telli saçlar için hacim veren şampuan bulmanın ne kadar zor olduğunu ince telli saçı olanlar çok iyi bilirler. Ben yıllardır bu arayışı sürdürüyorum ve halen elimde işte bu diyebileceğim bir şampuan yok. Yılmadan denemeye devam ediyorum :)


John Frieda yoğun hacim veren şampuandan beklentim büyüktü. Birkaç şişe kullandıktan sonra yazısını yazmaya karar verdim. Yorumlarda saç dökülmesini arttırdığı ile ilgili şeyler okumuştum. Bende ekstra bir dökülmeye yol açmadı. Saç kuruluğu da yapmadı(sürekli olmasa da Ovex kullanıyorum) ama gelin görün ki vaat ettiği gibi bir hacim veremiyor. 7 güne kadar hacim vaat ediyor. Benim saçımda gözlemlediğim hacim birkaç saatti. Ertesi gün saçlarım yine sönükleşiyor ve yağlanmaya başlıyordu. 


Şampuanın üst görselde görüldüğü üzere şeffaf, jelimsi bir yapısı var. Çok fazla miktarda kullanmaya gerek yok, ürün bol bol köpürüyor. Bu yüzden köpüren şampuanları tercih ediyorsanız sevme ihtimaliniz var. Sanırım şampuanın benim için tek artısı temizlemesinin çok iyi olmasıydı. Hoş kokusunu da eklemesem olmaz. Fazla kalıcı olmasa bile çok hoş kokuyordu.

Gratis indirimlerinde 18 tl civarında bir fiyata alıp stoklamıştım. Başladığım şampuanı biraz gözlemlemeden bırakmayı sevmiyorum. O yüzden çok kötü bir etkisi olmazsa şans vermek adına bir süre kullanıyorum. Bu şampuan için de aynı prosedürü uyguladım ve sonuç benim için olumsuz oldu. Şu an Bioblas Procyanidin serisinin yağlı saçlar için olan şampuanını kullanıyorum. Aşırı memnunum ama bir süre daha kullanıp yorumlayacağım. Çünkü ilk zamanlardaki etki devam etmeyebiliyor.


Son olarak bu şampuan Paraben ve SLS içermiyor ama silikon içeriyor. Almayı düşünenler bu konuya da dikkat etsinler :) John Frieda 7 güne kadar yoğun hacim kazandıran şampuan ile ilgili yazacaklarım bu kadar. Başka yazılarda görüşmek üzere...

0 yorum:

Yorum Gönder