Milyoner - Jessica Clare / Yorum (Milyoner Erkekler Kulübü #1)


Milyoner, konu itibarıyla çok da farklı değil. Hatta olaylar hızlı bir şekilde işlenmiş, yazar konuyu uzatmamış. Bu yüzden sevdim ve tek günde bitirdim. Çok büyük beklentiniz olmasın ama havanız değişsin istiyorsanız gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz.

Logan, gizlice kurdukları kulübün başıdır. 5 milyarderden oluşan bu grup gizli bir şekilde toplantılarını yapar ancak hiçkimse bu grubun varlığından haberdar değildir. Birbirlerine işlerinde de yardım eden bu 5 arkadaşın henüz aşk ile tanışmadığını da söylemek gerek. Hayatının aşkını bulmak ilk Logan'a kısmet oluyor :D :D Brontë, üniversitede felsefe bölümünü bitirdikten sonra istediği işi bulamamıştır ve garsonluk yaparak geçimini sağlar. Bir radyodan kazandığı, eski bir tatil köyünde yapacağı tatil onun için tahminlerinin ötesinde bir hayata başlamasına yol açar. Aldığı tatil köyünü incelemeye giden Logan ve yıllardır ilk kez tatile giden şanssız Brontë, çıkan fırtınada asansörde mahsur kalır ve böylece olaylar başlar. 

Romandaki kız nasıl desem biraz değişikti. Aslında salaktı desem de yalan olmaz. Erkek karakter zaten tipik zengin davranışlarına sahipti. Kızın kendi kendine bir şeyler kurup uygulaması sinir bozucuydu. Dinleyip anlama huyu yoktu ve sevdiği kişiyi dinlemeyen bu kız ne hikmetse yeni tanıştığı arkadaşını dinliyordu!!! Arkadaşı söyleyince olaylar dank ediyordu falan bu kısımlar biraz saçmaydı. Erkek karakter de ben zenginim herkes param için benimle birlikte oluyor triplerindeydi. E kardeşim hiç kimseye güvenmiyorsan herhangi bir ilişkiye başlama yani değil mi? Kıza daha en baştan yalan söyledin. Bir de üste çıkmaya çalıştın. Yalnız fazlasıyla dertlenmişim okurken, şimdi fark ettim :D Bu kadar dertlenmeme rağmen sevdim kitabı. Hep aynı türde okuyamıyorum ben. Bu yüzden sürekli farklı türlerde okurum. Şu an otobiyografi okuyorum mesela. Biraz değişik bir okuma zevkim var :D

Bana göre Milyarder, Novella'ya gören Milyoner Erkekler Kulübü serisi devam edecekmiş. Sanırım seriye devam edeceğim. Özellikle merak ettiğim karakterler var çünkü :D Hunter ve Reese'i biraz fazla merak ediyorum. Serinin ikinci kitabında Hunter'ı okuyacağız ve kitap bugün satışa çıktı. Ben Milyoner'i fuardan 7.50 tl'ye almıştım. Kitapçılarda zor ama internetten alma şansınız varsa 10 TL civarında alabilirsiniz. Başka yazılarda görüşmek üzere.

0 yorum:

Yorum Gönder