Okuoku.com Aralık Ayı Alışverişim


Herkese merhaba

Okuoku'nun aralık ayı kampanyalarını da boş geçmedim şükür. Her ne kadar kendimi tutup alışveriş yapmayacağım desem de aralık ayı boyunca 3 farklı siteden alışveriş yapmışım :( En az 3 ay kitap almamam lazım. Okunacak kitaplar sayılacak noktayı çoktan geçti. O yüzden bu ay ve önümüzdeki aylarda okuma etkinliklerine katılıp elimdekiler bitireceğim. Bu ay saymadım ama şimdiden 4 farklı etkinliğe katıldım sanırım :)

Okuoku.com'dan 4 kitap aldım. 75 tl ve üzeri kargo bedava olduğu için kuzenimle tek bir sepet yaptık. Bizim için de karlı oldu. Ben Jennifer Royce'un İntikamla Gelen ve Esir Yürek kitaplarını aldım. Jennifer Royce'un daha önce Gözlerinin Esareti kitabını okumuş, çok beğenmiştim. Daha sonra çıkan 2 kitabı da listemdeydi. 9.90 tl kampanyasında bu iki kitabı görünce hemen sepete attım. Merve Akıncı'nın Efsunlu Adamlar Kod Adı: Cambaz'ı da sepete attım. Serinin ilk kitabı kitaplıkta okunmayı bekliyor ama seveceğimi düşündüğüm için ikinci kitabı da indirimdeyken aldım. Novella Dinamik'ten çıkan Serbest Düşüş'ün konusu ilgimi çekti. Görünce onu da alayım dedim.

Okuoku siparişlerimden genel olarak mutluyum. Genellikle kitapların gelmesi 1 haftayı buluyor ama 9.90 tl kampanyaları başta olmak üzere tüm kampanyaları güzel oluyor. Benim için tek sorun kargo ücreti ödememek için 75 tl'lik alışveriş yapmak zorunda olmak. Her ay onlarca kitap alan biri için 75 tl'lik limit haliyle çok oluyor. Farklı sitelerden alışveriş yapmayı seviyorum. Genelde de kitapların indirimlerine göre alışveriş yapıyorum. Umuyorum yeni yılda okuoku.com bu limiti düşürür. Şimdilik yazımı sonlandırıyorum. Başka yazılarda görüşmek üzere hoşça kalın.

4 yorum:

  1. Bende Aralık'ta okuoku dan alisveris yaptım hatta serbest düşüşu aldim 9.90 kampanyasini seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serbest Düşüş ve İntikamla Gelen beklentimin altında kaldı maalesef. Umarım diğerleri ilgimi çeker :) okuoku.com candır zaten. 9.90 kampanyaları olmasa kitapseverler ne yapar bilmem.

      Sil
  2. isimler ilgi çekici oku bakalım neler çıkacak içlerinden.. bu sıralar aylak adam'ı okuyorum malum güz etkinliğinden elimde kalanlar bitsin diye uğraşıyorum ondaki C. kişisi hoşuma gitti ismi aylak :) böyle değişik tipler tanımak hoşuma gidiyor.. ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuduğunuz kitap benim alınacak listemdeki kitaplardan biri. Ben de alışverişlerimde onu öne alayım biraz :)

      Sil