Huzurlu.com.tr Kitap Alışverişim


Herkese merhaba

2016'nın özellikle son ayları blogumu ihmal ettim. Düzenli yazamadım ama bu yıl için muhteşem fikirlerim var. Mevcut düzene biraz ekleme yapmış olabilirim ama bence güzel olacak :) Aralık ayında üç farklı siteden kitap alışverişi yaptım ancak bu alışverişleri yazma fırsatı bulamadım. Bu yüzden bu haftaki planım alışveriş yazılarını ve okuduğum kitapların yorumlarını yazmak.

Aralık ayı ilk siparişimi huzurlu.com.tr'den yaptım. Yeni bir site sayılır, açılalı daha bir yıl olmuş ama benim yeni haberim oldu. Önce instagram hesaplarını keşfettim ve birkaç gün sonrasında bir çekilişleri başladı. Çekilişin biteceği gün katılma fırsatı buldum ve kazananlar arasında adımı görünce yaşadığım şoku anlatamam. Çünkü bu konuda hiç şanslı değilimdir. Gerçi büyük bir şey değil 25 tl'lik çek kazanmıştım ama bu bana huzurlu.com.tr'yi tanıma imkanı sağladı. Üye olup alışverişimi yaptım. İlk kez alışveriş yapacağım için biraz tedirgin oldum ve 25 tl'lik alışveriş yapıp kargo ücretini ödemeyi düşündüm. Öyle de yaptım. Sitedeki indirimleri inceleyip Vişnenin Cinsiyeti ve Kalbim Sende Kalmış'ı aldım. 28 tl tuttu yanlış hatırlamıyorsam. 5 tl'de kargo ücreti vardı. Hediye çekimi kullanınca 7-8 tl gibi bir ücret ödedim.

Alışverişimden 3 gün sonra kitaplarım elimdeydi ve ikisi de sapasağlamdı. Hediye olarak da ayraç, kalem ve tek içimlik kahve göndermişler. İnsan böyle ufak hediyelerle bile mutlu oluyor. Birçok sitenin ayraç bile göndermediği ve kalemleri bile kazandığınız puanlarla gönderdiği hesaba katılırsa bence bu çok güzel bir şeydi. Günümüzü güzelleştiren minik mutluluklar :)

Kalbim Sende Kalmış'ı daha hikaye halindeyken okumuş ve bayılmıştım. Selvi Atıcı'nın kalemini sevdiğimi yazılarımı okuyanlar bilir :) Şu ana kadar basılmış tüm kitaplarını okudum. Ancak hepsini bir kez daha okurum, o derece seviyorum. Kalbim Sende Kalmış'ı da en kısa zamanda tekrar okuyacağım. Hakkında çok güzel yorumlar okuduğum için Vişnenin Cinsiyeti'ni aylardır merak ediyordum. Bu kez sepete ilk bu kitabı ekledim ki önceki siparişlerimdeki gibi sonra alayım demeyeyim. Sonuç olarak çok memnun kaldığım bir kitap alışverişi oldu. Siz de göz atmak isterseniz huzurlu.com.tr.

4 yorum:

  1. ben de sizden öğrendim huzurlu'yu şu an :) bir kalem bir ayraç görmek istiyor gerçekten insan, güle güle okuyun kitaplarınızı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Bu düşünce şekli diğer siteleri de etkiler umarım :)

      Sil
  2. Bende dün huzurlu.com.tr çekilişlerinden birini kazandığımı duydum. Nasıl bir mutluluktur bu :) Benim 50 tl ydi ama siparişler gelince bende yazarım bekli bakalım benim izlenimlerim nasıl olacak.
    Ayraç, kalem ve kahve göndermelerine çok iyi bir izlenim bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım memnun kaldığın bir alışveriş olmuştur. İyi okumalar olsun :)

      Sil