Kasım Ayı Kitap Alışverişlerim

Herkese merhaba

Geçen ay 3 farklı kitap satış sitesinden alışveriş yapmışım. kitapsihirbazi.com, kitapyurdu.com ve dr.com.tr. Bu sitelerden alışveriş yapmamdaki en temel etken almak istediğim kitaplardaki güzel indirimlerdi ve black friday'i de unutmamak gerek. Bkm Express kampanyaları olmasaydı sanırım Pegasusları bu kadar çabuk alamazdım. Kısa kısa alışverişlerimden bahsedeyim.


İlk olarak Kitap Sihirbazından alışveriş yaptım. Yabancı Yayınları başta olmak üzere birçok yayınevinin seçilmiş kitapları 9.90 tl'den satılıyordu. 9.90 tl kampanyasından 4 kitap ve bir de Paulo Coelho'nun son çıkan kitabı Casus'u aldım. Fiyatı 10 küsurdu, net hatırlamıyorum. 50 tl ve üzeri kargo ücreti ödenmemesi de çok iyi geldi. Yıllar önce de Kitap Sihirbazından alışveriş yapmıştım ancak o zaman limit 75 tl idi diye hatırlıyorum. Bu şekilde daha uygun geldi bana. Bir haftaya yakın bir zamanda elime ulaştı sipariş ettiğim kitaplar.


İkinci, üçüncü ve dördüncü alışverişimi Kitap Yurdu'ndan yaptım. İlk olarak Bkm Express'in kampanyasından bahsetmek istiyorum. Henüz ödemesinde Bkm Express kullanmamış olanlar için muhteşem bir kampanya yapmışlar. 30 tl ve üzeri ilk alışverişinizde 20 tl'yi iade ediyorlar. Ben de bunu duyunca hemen bundan yararlandım. Cam Kılıç ve Sabah Yıldızı'nı 50 tl iken 30 tl'ye almış oldum. Üçüncü siparişimde instagram çekilişimi kazanan kişinin istediği kitabı almak için verdim. Kargo ücreti ödememek için de sepete Son Yıldız'ı ekledim. 3 günde kargoya verildi kitaplar. 


Dördüncü siparişimi Pegasus Yayınları'nın %35 indirim ile satılmasına dayanamayıp verdim. Bronz Atlı ve Karabasan'ı aldım. Kitaplar yine 3 gün sonra kargoya verildi. Ancak burada kitapyurdu.com'u biraz şikayet edeceğim. Karabasan, 25 Kasım sabahı imzalı olarak satışa çıktı, ben alışverişimi gece 12'den sonra verdiğim için kampanya dahilinde olmadığını söyleyerek bana imzasız kitap gönderdiler. Fazlasıyla kırıldım tabii ki bu duruma. Hatta süresiz olarak kitapyurdundan alışveriş yapmama kararı aldım. Hiçbir satış sitesi bulunmaz hint kumaşı değil, keşke bunun farkında olsalar. Böyle olacağını bilsem aynı yayınevini %38 indirimle satan hepsiburada.com'u tercih ederdim. Sanırım artık oradan alacağım.


Son olarak D&R alışverişimle ayı kapadım ama fazlasıyla limitleri zorladığım bir ay oldu. Bittiği için mutluyum :) dr.com.tr'den alışveriş yapma sebebim Bkm Express'in black friday kampanyasıydı. 25 Kasım'da bkm ile ödeyeceğiniz ilk 30 tl ve üzeri alışverişin 20 tl'si iade ediliyordu. Ben de Yabancı Yayınları'nın güzel indirimine seyirci kalamadım. Tüm kitaplarda %35 indirim vardı. Bu alışverişi serilerimin devam kitapları Ateş ve Keder'i almak için yaptım. Kumral Ada Mavi Tuna'yı %45 indirimde görüp almamak olmazdı. Kütüphaneye eklenmesi gereken bir kitaptı. Alengirli Şiirler ve Metis 2017 ajandasını da kargo ücreti ödememek için aldım. Hoş ajandayı her türlü alacaktım da Alengirli Şiirler ekstra oldu :) Bu sayede Ali Lidar'ı okumuş oldum, iyi oldu. Siparişim alışverişimden sonraki gün kargodaydı. Hızları için teşekkür ederim. Hızlıca kavuştum kitaplarıma :)

Benim kasım ayı siparişlerim bunlardı. Kütüphaneme 14 kitap eklemiş oldum. Biraz abartmış olduğumun farkındayım ama kasım ve aralık aylarında indirimler muhteşem oluyor. Bu ayı da atlatırsam bir süre alışveriş yapmayacağımı düşünüyorum. Şimdilik hoşça kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder