Okuoku.com Eylül Alışverişim


Herkese merhaba

Aslında eylül ayında kitap alışverişi yapmayacaktım ama okuoku.com öyle bir kampanya yaptı ki dayanamadım. Ağustos sonu siteyi yeniledi okuoku, bir süre herkese kapatıldı. Bu süreç sonunda güzel indirimlerin geleceğini herkes biliyordu ve site yeniden açılınca aşırı yüklenme oldu. Ama indirimleri görünce hak verdim. Yabancı, Artemis, Müptela, Ephesus Yayınları ve daha birçok yayınevinin kitapları 9.90 tl'den satışa sunuldu. Ek olarak Aspendos Yayınları, Martı Yayınları kitaplarına da aşırı uygun fiyata sahip olma fırsatı sunulmuştu. E hemen herkes değerlendirdi tabii ki.

Benim bu ayki alışverişim 6 kitaptan oluşuyordu. 1 tane de açılış sonrası herkese hediye gönderdiler. Seyyah, benim kolimden çıkan hediye kitaptı. Neler almışım kısaca bahsedeyim o zaman. Yabancı Yayınları'ndan sepetime eklenen 4 kitap vardı. Lola ve Komşu Çocuk'u okuyup beğenmiştim. Farklı bir hikayesi vardı Lola ve Cricket'ın. Haliyle serinin 3. kitabı da indirimde olunca dayanamadım, aldım. Bakalım Isla ve Mutlu Son'da da aynı duyguyu hissedebilecek miyim? Bu arada yayınevi serinin ilk kitabını da basacakmış. İlk kitabı yıllar önce Arunas Yayıncılık basmış ancak dediğim gibi Yabancı bu seriyi tamamlayacakmış. İkinci olarak seçtiğim kitap Güz Fırtınası idi. Rita Hunter'ı ilk defa okuyacağım ve yorumlara bakılırsa beğeneceğim bir roman olacak.

Tatlı Ateş, sanırım bu alışverişte aldıklarım içinde okuyacağım ilk kitap olacak. Malum Travis ile başlayan bir "Maddox Kardeşler" efsanesi var ve bu kitapta ikizlerden Taylor'ı okuyacağız. İkizler açıkçası en merak ettiklerimdi. Umarım Taylor'ın hikayesi beni hayal kırıklığına uğratmaz. Geçmişin Kırıkları, son çıkan romanlardan biri. Arka kapak yazısı hoşuma gittiği için aldım. Biraz hüzünlü bir roman gibi geldi bana ama bakalım :) Canan Düzgan'ın okumadığım tek kitabı İlham Perisi'ydi. İndirimde görünce okumak gerek deyip aldım. Hayal kırıklığına uğrayacağımı sanmıyorum. Genelde seviyorum çünkü yazarın romanlarını. Zincirlenmiş Kalpler, konusu itibariyle ilgimi çekti. Beğenirsem serinin 2. kitabını da alacağım.

Aldığım tüm kitapların tanesi 9.90 tl idi. Hala almak isteyenler varsa indirim devam ediyor. 75 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödenmiyor. Bu ay her yerde indirim var ama ben kendimi tutmayı başarmak istiyorum. O yüzden kitaplara gömülüp bol bol okuyacağım. Beni instagramda @kitaplarinincisi hesabımdan takip edebilirsiniz. Sevgiler :*

Maddox Kardeşler Serisi yorumları:

Tatlı Sır
Tatlı Yalan
Tatlı Ateş yorumu en kısa sürede gelecek :D

NOT: Okuoku sipariş yoğunluğu nedeniyle kitaplarımı 6 gün sonra kargoya vermiş olsa da Aras Kargo tam olarak 10 günde ulaştırdı. 5 gün bayram tatili vardı. Kalan 4-5 günde kolim nasıl gelemedi bilemiyorum. Bununla ilgili Aras Kargo'ya şikayet maili göndereceğim. Normalde 1 günde gelen koli 10 gün orda burda atıldı resmen. Aras'tan bu kez hiç memnun kalmadım. Bunu da belirteyim. Okuoku'dan alışveriş yaparsanız UPS'i seçin. UPS bayram öncesi ulaştırmıştı çünkü kolileri. Bana daha dün geldi. Aradaki uçurumla ilgili daha fazla yorum yapmayacağım. Bu da bir bilgilendirme olsun :)

2 yorum:

  1. Okuoku'dan daha önce alışveriş yapmadım ama olumlu görüşler okudum. Çalışmaya başlamış olsaydım hiç kaçırmazdım ya bu indirimleri, neyse.. :D Fuarı bekliyorum bende kitap almak için ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Almadan dayanamıyor insan değil mi? Fuarlar çok başka oluyor tabii ama fiyat açısından pek uygun değil malesef.

      Sil