Babil.com Eylül Alışverişim



Herkese merhaba

Babil'den ilk alışverişimi yaptım ve öyle memnun kaldım ki bir gün sonra tekrar minik bir sipariş verdim. İlk siparişi pazar gece 1 sularında verdim ve salı sabahı kitaplar elimdeydi. Kitaplaşma Günü yazımı hatırlarsınız o yazıdaki kitapları da Babil'den almıştık ama kitaplaşma günü kitaplarını gün sahibine sürpriz olması için sipariş veren gönüllü bir arkadaşımız olması sebebiyle bu benim ilk alışverişim oldu. Şimdilik iki alışverişten de memnun kaldım. İkinci siparişim de aynı hızla kargoya verildi ve bana ulaştı.

Şimdi neler aldığıma bakalım mı? :)

İlahi Komedya, alışverişi yapma sebebim oluyor. Çünkü Kitap Ağacı Bursa olarak İlahi Komedya'yı toplu okuma kararı aldık ve ben toplu okunan kitapları mümkün olduğunca kaçırmıyorum. Oğlak Yayınları'nın son baskısının çeviri açısından en iyisi olduğu söylendiği için ben tercihimi 3 kitaptan oluşan setten yana kullandım. Şeker Portakalı, yıllardır almak isteyip bir türlü fırsat bulamadığım kitaptı. Güzel indirimi olduğu için onu da sepete ekleyiverdim. Araba Sevdası, blogger kulübü vasıtasıyla tanıtım için isteğim üzerine sepetime eklendi. Lise yıllarımda bir kez okumuş, beğenmiştim. Bu kez istediğim kitabın özelliği ise orijinal metin olması. Eğer okuma yaparken beni fazla zorlamazsa aynı yayınevinden çıkan diğer klasikleri de almayı düşünüyorum. Son olarak Arka Kapak'ı aldım. Çok dergi insanı değilim ama herkes akın akın Arka Kapak okurken kendimi daha fazla tutamadım. Deneme yapmak için aldım.

Sonraki siparişimde aldığım kitaplar Güneşi Uyandıralım ve Delifişek seriyi tamamlamak amacıyla aldığım kitaplardı. Kore'deki Çatı Katımdan Sesleniyorum ise instagram çekilişinde kazanan arkadaşın seçtiği kitaptı. Umuyorum ki kendisine hafta sonuna kadar varmış olacak. Kitaplarımı en kısa sürede okumak için sabırsızlanıyorum. Babil'e de hızlı gönderimi için teşekkür ediyorum. Kitap yorumlarım ve alışveriş yazılarım devam edecek. Beni instagramdan (@kitaplarinincisi) takip etmeyi unutmayın. Sevgiler :*

0 yorum:

Yorum Gönder