Ağustos Ayı Kitap Alışverişleri


Herkese merhaba

Bu ay sanırım kitap alışverişinde tüm limitleri aştım ve aşmaya devam ediyorum. O kadar güzel kampanyalar oluyor ki dayanamıyorum. Sürekli kitap alıyorum ve artık kitaplarımı eve sığdıramaz oldum :D Tüm alışverişleri tek tek yazmak istiyordum aslında ama yetiştiremiyorum o yüzden toplu yazmak istedim.

İlk olarak D&R mağazalarındaki 9.90 tl kampanyasından aldıklarımdan bahsedeyim. Hiçliğin Kıyısında'yı okumuş ve blogta yorumlamıştım. Ne kadar severek okuduğumu da o yazımı okumuş olanlar bilir. Serinin ikinci kitabı sadece ciltli basıldı. O yüzden bendeki de ciltliydi ama ilk kitap karton kapak olduğu için seri aynı olsun istedim ve bu kitabın ciltlisini aldım. Elimdeki karton kapaklı kitap takasa koyuldu. Takastaki kitaplarım için Ukitap profilime bakabilirsiniz. Ve tabii ki Schindler'in Listesi'ni almasam olmazdı. Fazlasıyla merak ettiğim bir romandı kendisi. İlk fırsatta okunacak :)


Bu ayki ikinci alışverişim okuoku.com'dandı. Oku Oku'yu birçok sebepten tercih ediyorum ama favori alışveriş sebebim her ay farklı kitaplarda yaptığı 9.90 tl indirimi :) Ağustos ayı için de merak ettiğim birçok kitapta indirim yapmışlar. Benim tercihim Muzla Pastam, Ev Kızı Evren ve Buzkent'in En Soğuk Kızı oldu. Minnoş ayraçlar ve kahve de ekstra güzeller değil mi? Bir kitap satış sitesinden insan daha ne bekler?


Carrefour Avm'nin market bölümünde daha önce okuduğum ve sevdiğim bir yazarın bende olmayan bir kitabını 7.90'a görünce dayanamadım ve aldım ama kendimi tebrik etmem lazım onca indirimden tek kitap aldım.

Yine bir D&R alışverişi :D Mağazada birçok kitap yarı fiyatına ve hatta bazı kitaplar daha uygun fiyatlara satılıyordu. Şifacı hakkında pek olumlu yorumlar duymadım ama yine de meraktan aldım. Okuyup kendim karar veririm dedim. 4N1K, konusunda biraz tereddütlüydüm. Sanki yaşım itibarıyla benim ilgimi çekmeyecek bir kitap gibi duruyor ama yine meraktan işte dayanamayıp aldım.


Kitapyurdu alışverişimi de geçmeyeyim. Minik bir alışveriş yaptım. Kitap Ağacı'nın ağustos ayı kitabı Haruki Murakami'nin Sputnik Sevgilim'di. Onu alıp o okumaya katılacaktım ancak başarılı olduğumu söyleyemeyeceğim, hala başlayamadım. Sputnik Sevgilim'e ek olarak yanında çok severek okuduğum Tarryn Fisher'ın son kitabı S*ktir Et Aşkı'nı aldım.


Yine minik bir sahaf alışverişim oldu. Üst görselde gördüğünüz 4 kitabı 20 tl'ye aldım ve evet hepsi orijinal kitaplar. Sadece birinin kapağı biraz hasarlı. Onun dışında güzel bir alışveriş oldu benim için. Marc Levy okumayı da çok seviyorum, o yüzden görünce dayanamıyorum.


Ağustos ayının son siparişi olduğunu umduğum siparişe geldi sıra. Trendyol'u bilmeyen yoktur sanırım. Çeşitli markaların ürünlerini belli bir süre aralığında satışa sunuyor ve fiyatlar genelde çok uygun oluyor. Geçen haftalarda kitap için bir butik açmıştı ve 9.90 tl - 10.90 tl'ye mükemmel kitaplar alınabiliyordu. Tabii ki ona da dayanamadım. Uzun zamandır okuma listemde olan Çocukların Kitabı, Fedailerin Kalesi Alamut, Göremediğimiz Tüm Işıklar ile Kan ve Aşk'ı aldım. Kan ve Aşk dışında hemen hemen sorunsuz bir alışverişti. Kan ve Aşk'ın sayfalarının bir kısmı yırtıktı. Trendyol değişim yapmadığı için bu konuyu yayıneviyle görüştüm. Bana yeni bir kitap gönderdiler ve inanın bendekinden berbattı. İki sayfa dolu iki sayfa boş şeklinde bir kitap geldi hala şoktan çıkamadım. Benim elimdeki yırtık pırtık idare eder dedim artık ne yapayım :D

İşte benim ağustos alışverişlerim bunlardı. 18 adet kitap almışım. Ve tabii ki aylarca kitap almamam lazım çünkü okunacak kitaplar 3 raftan fazla yer tutuyor ki raflara ikişer sıra kitap diziyorum. Sayıyı tahmin edebilirsiniz sanırım. Aylarca yetecek kitap var şu an ve dün akşam dayanamayıp bir alışveriş daha yapmış olabilirim :D Umarım aralık ayına kadar kendimi tutarım. Mutlu kalın. 

0 yorum:

Yorum Gönder