Kitapyurdu.com Dex Kampanyası ve Alışveriş


Yine geç kalmış bir yazı yayınlıyorum :) Bayram öncesi yaptığım alışveriş bayram ertesinde hızlıca ulaştı. Kitapyurdu hep hızlıydı ama bu kez beni şaşırttı. Arife günü akşamı verdiğim sipariş aynı hafta cumartesi elimdeydi ve ürünlerin temin süresi 2-4 gün arasında değişiyordu. Açıkçası ben ancak bayramdan sonraki hafta ortası ulaşır diye düşünmüştüm. Hızlarından dolayı kendilerine teşekkür ederim.

Beni Seç serisinin 5. kitabı Taç, bayram öncesi raflardaki yerini almıştı. Ben de meraktan çatlıyordum ne olacak diye ama açıkçası Dex'in kitapları bana çok pahalı geliyor. İncecik kağıda basılmış sayfalar falan o kadar para vermemi engelliyordu ne yalan söyleyeyim. Esaslı bir indirim olur da alırım diye düşünüyordum. Arife günü instagramda dolaşırken Dex'in kitapyurdu indirimini gördüm ve eksik kitaplarımın %40 indirimde olduğunu fark ettim. Sipariş vermesem olmayacaktı. Ben de hemen sepete attım kitapları. Şöyle ki seride 5 kitap 2 tane de novella var yani kısaca ben kısa roman demeyi tercih ediyorum. Benim bu 2 novella eksikti ve tabii ki yeni çıkan roman eksikti. 2 novella toplam 16 tl yapınca ve kargo ödememe limiti 30 tl olunca %25 indirimde olmasına rağmen Taç'ı da sepete ekledim ve şu an kesinlikle pişman değilim. Okudum ve yorumumu @kitaplarinincisi hesabımda paylaştım. İlgilenenleri beklerim :)

Son olarak arada mailler alıyorum. Hangi siteden kitap alışverişi yaptığımı soranlar oluyor. Ben tek bir siteden alışveriş yapmıyorum. Kitapyurdu kargo limiti düşük olduğu için genelde ilk tercihim ama D&R, Idefix, Oku Oku, Hepsi Burada ve güzel kampanyalar varsa İlk Nokta ile Kitap Sihirbazından da alışveriş yapabiliyorum. Şimdiye kadar hepsinden alışveriş yaptım ve pişman olduğum bir durum olmadı. Hangi fiyatlar uygun geliyorsa ordan alışveriş yapın derim. Mesela okuoku.com'un hediye ayraçları ve her siparişten çıkan nescafesi çok hoşuma gidiyor ama 75 tl alışverişe kargo bedava olduğu için nadiren alışveriş yapıyorum. Kitapyurdu çok uygun ama bir tane bile ayraç koymuyorlar siparişe. İlknokta'da ayraç konusunda çok bonkör ve babil.com'un kalem, not defteri ve onlarca ayracı da ilgi çekici oluyor. Son olarak kitapseverler perşembeleri hepsiburada.com'a mutlaka göz atsın. Her perşembe olmasa da bazı zamanlar en çok satan 50 kitap yarı fiyatına satılıyor ve kitap için kargo limitleri 50 tl. 

Benim alışveriş yöntemlerim bu şekilde. Bu yazıyla bu konuyu da aradan çıkardım :) Henüz Beni Seç serisine başlamadıysanız bir göz atmakta fayda var. Aşırı akıcı bir seri. Şu sıcaklar bir geçse novellaları da hızla okuyacağım. Şimdilik hoşça kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder