Gratis Tatil Alışverişim - Sleek Ürünleri


Bayram öncesi malum indirim dönemiydi ve mağazalar ağzına kadar doluydu. Geçen hafta bir uğrayıp göz atayım dedim, aman Allahım o kadar boş ki koca mağazada 3 kişi falan vardı. Rahat rahat gezdim. Ürün incelemeleri yaptım. Sanırım Gratis'i hiç böyle görmemiştim. Hazır boş bulmuşken öve öve bitiremedikleri Sleek ürünlerini de yakından inceleme fırsatı buldum ve evet haklılarmış cidden güzeller :)

Gratis alışverişim aslında tatil hazırlığı için olacaktı ama yeni instagram hesabımda başlatacağım çekiliş için de ürünler seçtim. Ancak çekiliş yeterli katılıma ulaşmadığı için bitirmek zorunda kaldım. Hemen minik bir hatırlatma yapayım. Instagramda masuminciler adıyla kullandığım hesabı artık başka bir isimle sadece kitap paylaşımlarım için kullanıyorum. @masuminciler adıyla yeni bir hesap açtım ve muhtemelen beni şu an takip etmiyorsunuz. O yüzden sayın okuyucu lütfen instagramda hesabımı açıp beni takibe alın :)

Tatil için seyahat şişe setlerinden aldım. Geçen yıl çok işime yaramışlardı ama ikisini anneme kaptırınca yenisini almam şart olmuştu. Ayak maskeleri çok fazla ilgimi çekti. Denemek için 2 farklı markanın ayak maskesini aldım ve ilk fırsatta denenecek ürünler arasında yerlerini aldılar bile. Maybelline rujların hafif yapısı hoşuma gitti, bir tane aldım ve yine Sleek i-Divine mat far paletini de çok beğenince çekilişe eklemek için aldım. Diş macunu hiç hesapta yoktu. Kasada 25 üstü alışveriş olduğu için indirimli ürünler arasında fiyatının uygunluğu sebebiyle ilgimi çekti. Umarım beğenirim. Colgate'in diş macunlarını genel olarak severim. 

İşte tatil alışverişim her ne kadar tatille alakası olmasa da böyleydi. Size tavsiyem indirim dönemi gerçekten alacağınız yüksek fiyatlı bir ürün yoksa o izdihamı yaşamayın. İndirim dönemi sonrası rahatlığı hiçbir şeyde yok :D Aslında merak ettiğim birkaç ürün daha vardı ama tahminimden fazla harcama yaptığım için onları sonraki alışverişime kadar erteledim. Şimdilik benden bu kadar. Sonraki yazılarda görüşmek üzere :)

6 yorum:

  1. Güle güle kullan, ben de sleek baktım ama istediğim palet yoktu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Insallah bulursun canim en yakin zamanda :*

      Sil
  2. İyi günlerde kullan canim sleek bizim burada ki Gratis lerde yoktu

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil