Sonsuzluğun Kıyısında - J. A. Redmerski / Kitap Yorumu (The Edge of Never #2)


Herkese merhaba

Sonsuzluğun Kıyısında bitti. Kitabın ilk yarısında her ne kadar sıkıldıysam da ikinci yarı durumu fazlasıyla telafi etti. Yazarla ilgili söyleyeceğim tek şey seyahat bölümlerini muhteşem yazıyor.

Serinin ilk kitabına bayılmıştım. Yazının sonuna ilk kitabın yorum linkini de ekleyeceğim, daha önce okumayanlar göz atmak ister belki :) Hiçliğin Kıyısında beni çok etkilemişti. Camryn ve Andrew'un gözlerini karartıp çıktıkları seyahatler, tanışmaları, geçmişleri, sırları ve daha yazamadığım pek çok şey... Hepsi o kadar gerçekçiydi ki. Sanki hayatı anlatıyordu. İkinci kitapsa özellikle ilk yarıda hayatın acılı yanlarını konu almış. Bununla ilgili sorunum yok ama fazla uzatılmış gibi geldi bana. Okurken bana da sıkıntı olarak yansıdı uzayan kısımlar.

Kitabın ikinci yarısında ilk kitapta hissettiklerimi hissettim. İşte bu dedim. Bitmesin istedim ama her güzel şey gibi bu da bitti. Camryn ve Andrew nihayet aslına döndü. Okudukça yüzümden gülümseme eksik olmadı. Hele o son söz çoookkkk güzel olmuş. Daha devam etse seve seve okurdum.

Gelelim sürprize :) Seri devam edecekmiş. Yayın tarihi 2017 olarak görünen Lily'nin hikayesini okuyacağımız bir kitap olacakmış. Ne muhteşem değil mi? Ben merakla o kitabı beklerken Ephesus Yayınları yazarın yeni bir serisine başlamış. En kısa sürede okunacaklar listeme ekledim bile yeni kitabı. Şimdilik hoşça kalın.

Hiçliğin Kıyısında yorumum için TIK.

0 yorum:

Yorum Gönder