Daima Aşk Kazanır - Asude/ Kitap Yorumu


Herkese merhaba

Asude'nin okuduğum 4. kitabıydı Daima Aşk Kazanır. Adı ayrı güzel, kapağı ayrı güzel, alıntılar zaten sürekli ilgi çekiyor. Dayanamadım sınava az kaldı falan demeden okuyup bitirdim.

Başladıktan sonra hızlı bir şekilde bitti tabii ki her Asude kitabında olduğu gibi. Ancak bundan önceki kitap yani Beni Sev Diye o kadar güzeldi ki bundan aynı keyfi alamadım. Hafif hüzünlü hafif eğlenceli bir romandı bu. Biraz Pabucumun Ajanına benziyordu diyebilirim ama sanki bir şey eksikti. 

Başkarakterimiz Tekin zengin biri. Seçkin misafirlerin ağırlandığı muhteşem bir oteli var. Bir holding yönetiyor. Hafiften mafyavari olaylari da var ama böyle öldürmeli şeyler yok. Her neyse bir gün otelinde resepsiyonda bağıran birini fark ettiğinde o yöne doğru giden Tekin bir bakıma Rüya'yla yollarını kesiştirmiş oluyor. Rüya'nın amacı da babasının iflasına yol açan adamdan intikam almak. Bu intikam planını yapan Rüya'nın kuzeni Aylin. O Aylin yok mu o Aylin. Kızın başına ne dertler açıyor.

Konuya çok fazla girmek istemiyorum ama Tekin çok fazla öküzdü. Ergen gibi dinlemeden kızma halleri falan o yaşta bir insana yakışıyor mu? Rüya'da çok aptal davranışlar sergiledi. Tamam gurur yapma da bir şeyi yapmıcam deyip iki saate dönme fikrinden azıcık çektir falan ne bileyim. Rüya'yı da Tekin'i de kitabın başında hiç sevmedim. Neyse ki sonlara doğru toparladılar. Bu arada Deniz-Tuna ve Yasemin-Mert dörtlüsünü okumak çok güzeldi. Kitabın en tatlı karakteriyse bence Beste'ydi. Sanırım herkes aynı fikirde :D 

Sonuç olarak akıcı bir romandı ancak karakterler beni sinir etti. Kapak falan on numara onu söylemeden geçmeyeyim. Pembe ve mor kullanılmış ötesi var mı? Asude'yi sevenler zaten kitabı okuyacaklardır. Okuduktan sonra benim gibi hisseden varsa yazıversin. Sorun bende mi anlamam lazım :) Puanım 3.5/5

2 yorum:

  1. Kitabın ismini ve kapağını bende çok beğendim. Severek okuyabileceğim bir kitap gibi duruyor. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle keyifli bir kitap. Tekin'e kızmak serbest ama :)

      Sil