Anneler Günü İndirimi Alışverişim(Watsons, Kağan Parfümeri ve Eve Shop)


Herkese merhaba

Uzun zamandır kozmetik içerikli yazı yazamadım. İki hafta sonra inşallah eski formuma döneceğim :) KPSS derdine düşünce blogu biraz ihmal ettim. Kitap yorumlarımı elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ama eskisi gibi olmuyor malesef. İndirimden aldıklarıma geçmeden instagram hesabım hakkında bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Yıllardır kullandığım @masuminciler hesabının adını değiştirdim ve @kitaplarinincisi yaptım. O hesabımdan sadece kitap paylaşımlarımı yapacağım. Kozmetik vb. paylaşımlarım için yeni bir @masuminciler hesabı açtım. Muhtemelen takip etmiyorsunuz. Bu yazıdan sonra takibinizi bekliyorum :) 


Gelelim indirim alışverişime... 3 farklı mağazadan ancak bunları bulabildim. Maybelline'in yeni stik kontürünü de almak istiyordum ancak hiçbir yerde bulamadım. Resmen tüm mağazalar sömürülmüştü :D Kısaca ürünleri nereden ve kaça aldığımdan bahsedeyim. 


İlk olarak Watsons'tan yeni satmaya başladıkları Thelifeco markasının meşhur hindistan cevizi yağını aldım. Birkaç gün için fiyatı 30 tl'ye inmişti. Bundan faydalandım. Henüz kullanmaya başlamadım. Kullanınca mutlaka blogta yazacağım. Bakalım övüldüğü kadar var mı?


İkinci durağım Eve Shop'tu. Bursa'da mağazalarının olduğunu bile bilmiyordum. Tesadüfen gördüm ama iyi ki görmüşüm. Temel ihtiyaç malzemeleri dışında Maybelline'in şu meşhur nudes paletini %40 indirimle 25 tl'ye aldım. Severek kullandığım John Frieda şampuanımı da %40 indirimle 16 tl'ye aldım. Yine Maybelline jel eyeliner yanlış hatırlamıyorsam 15 tl idi. Real Techniques pudra fırçasını bir süredir almayı düşünüyor ama emin olamıyordum. Bu indirimde onu da aldım. %40 indirimli olarak fiyatı 31 tl idi. 


Son olarak ziyaret ettiğim mağaza Kağan Parfümeri oldu. Türkiye'de satışı yeni başlayan ürünlerin hiçbiri yoktu. Ben de göz altı kapatıcımı stokladım. %50 indirimle 22 tl'ye almış oldum. Yeni yıl indirimlerinden beri kozmetik alışverişi yapmadığım için kendime biraz fazla alma izni verdim. Artık uzunca bir süre bir şey almam. Şimdilik hoşça kalın.

11 yorum:

  1. İyi günlerde kullan canim Maybelline palet yorumlarini bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. maybelline palet süper güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  3. Lifeco'nun hindistan cevizi yağı gerçekten çok başarılı güle güle kullanın :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok övdü herkes ondan aldım ama pişman olmayacağım gibi duruyor. Teşekkür ederim ☺

      Sil
  4. İyi günlerde kullan canim ben o güzel paleti bulamadım maalesef darısı sonra ki indirimlere

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumlarımı sınavdan sonra rahat rahat yazıcam 😊 Birdahaki indirimde alırsın sende inşallah acayip hoşuma gitti palet.

      Sil
  5. Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil