Sıkı Fıkı - Emma Chase / Kitap Yorumu (Tangled #3)


Severek okuduğum Tangled serisinin 3. kitabını bitirdim. Hemen yorumunu da yazayım. Çünkü yazacak baya bir şey var.

İlk göz ağrımız Drew idi evet ama kankası Matthew'un da ondan bir farkı yok. Bunu bilin yani. Mantık hep aynı :) Ama Matthew için Drew'un iyileştirilmiş hali diyebiliriz. Matthew'da kural falan yok. Öyle ki zamanında acayip aşık olup büyük hüsrana uğradığı bir kız bile var. Ondan sonra günlük ilişkiler yaşamaya başlamış ve halinden çok memnun.

Tabii bu memnuniyet hali Dee ile tanışana kadar sürüyor desem şaşırmazsınız değil mi? İki kanka benziyor dedik bir kere. Drew, aşık olduysa Matthew hayli hayli olabilir ki oluyor da. Güveni geçmişte defalarca kırılmış bağ kurmaktan uzak duran Dee, Matthew'u oyle bir zorluyor ki. Nerde o eski çapkın çocuk diyor insan okurken. 

İçerik Karmakarışık'a benziyor. Yani dili zaman zaman argoya kayıyor ve cinsel ögeler mevcut. Bu tür romanlar okumaktan hoşlanmıyorsanız bu seriden uzak durmalısınız. Ben yazarın kalemini çok seviyorum. Hele Sıkı Fıkı'daki detayların birçoğu hoşuma gitti. Yazım aşamasında üzerine oldukça düşündüğü belli. Dili basit ve çok akıcı. Bu yüzden hızlıca okunabiliyor. 

Ben genellikle yazarın kitaplarını bir günde bitiriyorum ancak sınav hazırlığım sebebiyle bu sefer üç güne yaydım. Yine de aldığım keyif hiç değişmedi. Kitabın sonundaki ek bölümde Drew ve Kate'i okumak çoook güzeldi. Serinin sonraki kitabını da merakla bekliyorum. Umarım fazla zaman geçmeden çıkar. Hoşça kalın.

Serinin ilk kitabı Karmakarışık yorumum için TIK.

Serinin ikinci kitabı Darmadağınık için TIK

0 yorum:

Yorum Gönder