Moda Hakkında Her Şey Esra'nın Portresinde


Kadınlar her şeyi bir arada sunan siteleri severler. Hem merak edilenleri ögrenmeyi hem de yeni şeyler ögrenmeyi kim istemez ki? Esra'nın Portresi birçok farklı alandaki konuyu tek bir adreste sunuyor. Başta moda olmak üzere trendler, güzellik, saç modelleri, kendin yap önerileri, sağlıklı yaşam, aşk ve ilişkiler, yaşam gibi farklı alanlarda okunmaya değer yazılar içeriyor.


Modayı takip etmekten hoşlananlar Esra'nın Portresinde kış, bahar ve yaz modasına ulaşabiliyor, her yılın moda koleksiyonlarını inceleyebiliyor, çeşitli modellerde gelinliklere göz atabiliyor ve günlük tarzda sokak modasına dikkat çekiyor. Aksesuar modasını takip edenler takı trendlerine ulaşırken ünlülerden haberlere göz atabilirsiniz. Ünlülerin stil sırları, ünlülerin seçtiği popüler olmuş kıyafet ve takılar gibi birçok alanda haberlere ulaşmak mümkün. Erkekler için de moda önerilerinin yer aldığı sitede stil önerileri, trendler gibi kategorilerde bilgilere ulaşabiliyor ve erkek modasını takip edebiliyorsunuz.


2016'nın ve geçmiş yılların moda trendlerini inceleyebilir, trendlerin sokak modalarına yansımalarına bakabilirsiniz. Hem kadınlar hem erkekler için fark yaratan stil önerilerine de Esra'nın Portresinden ulaşabilir, popüler giyim, çanta ve aksesuarlardan haberdar olabilirsiniz. 

Güzellik kadınların dayanamadığı şeylerden biri. Olduğundan genç görünmeyi hangi kadın istemez? Mevsimlere göre makyaj önerileri, popüler makyaj malzemeleri, makyaj hileleri, göz renginize uygun makyaj örnekleri, makyaj yaparken işinizi kolaylaştıracak püf noktaları ve daha makyajla ilgili birçok öneriye ulaşabilirsiniz. Cilt bakımı, saç bakımı, tırnak bakımıyla ilgili ayrıntılı bilgilerden pratik çözümlere kadar geniş bir yelpazeye sahip konuları takip edebilirsiniz. Yine doğal güzellik sırlarına göz atarak pratik güzellik önerilerine ulaşabilirsiniz.


Son moda saç trendleri, kolay saç yapım fikirleri, saç modellerinin yapılış aşamaları, saç kesim önerileri, özel günlere uygun saç modelleri ve daha birçok saç modelleriyle ilgili bilgiyi inceleyebilirsiniz.

Yeni bir şeyler üretmeyi sevenler, eski eşyalardan yeni şeyler ortaya çıkarmaktan hoşlananlar, evdeki malzemeleri değerlendirerek eşyalarını kişiselleştirmeyi sevenler için Kendin Yap-DIY fikirleri Esra'nın Portresinde yer alıyor. Sağlıklı yaşamaya çalışanlar için beslenme önerileri, hızlı kilo verdiren sağlıklı diyetler, sağlıklı zayıflamanın ipuçları, en popüler diyet önerileri gibi bilgileri takip edebilirsiniz.

Kadın erkek ilişkileri başta olmak üzere evlilik öncesi ve sonrası karşılaşılan sorunlar, evlenecek kişiler için düğün öncesi bakım önerileri, boşanma ve evlilik hakkında bilinmesi gereken her şeye ulaşabilirsiniz. 

0 yorum:

Yorum Gönder