D&R 9.90 TL Kampanyasından Aldığım Kitaplar


Herkese merhaba

Geçen hafta başlayan 9.90 tl kampanyasından haberdar olmayan varsa diye yazmak istedim. Çok güzel kitaplar indirime girmiş. Bende birçoğu olduğu için 3 adet kitap ile mağazadan çıkabildim. 

Ann Leckie - Adalet, İthaki Yayıncılık'tan çıkalı çok olmadı. Alıp okumayı düşünüyordum ve indirimde görünce dayanamadım aldım. Paula Hawkins - Trendeki Kız'ı okumayan bir ben kaldım sanırım. Okuyanlar anlata anlata bitiremedi. Umarım severim. Son olarak Harper Lee - Tespih Ağacının Gölgesinde'yi aldım. Henüz Bülbül'ü Öldürmek kitabını okuyamadım. Kütüphanemde okunmayı bekliyor ama arka arkaya okurum diye düşünerek bunu da aldım. Geçen ay aramızdan ayrılan Harper Lee'yi anmadan geçmeyelim. Kitapları onu daima yaşatacak.

Benim aldıklarım bunlardı. Ancak Uçurtma Avcısı, Bin Muhteşem Güneş, Marslı, Babalar ve Oğullar, Cesur Yeni Dünya, Kafes, Yörünge, Hobbit, Tesirsiz Parçalar, Dava, Özgürlük, Düzeltmeler, Osmanlı ve Modern Türkiye, Ölmemek için Mükemmel Bir Gün, Yeraltından Notlar, Beyaz Diş, Denemeler, İki Yabancı Olmadan Önce, Endgame, Pembe ve Yusuf, Freud'un Kız Kardeşi, Benim Yolum ve Agatha Christie'nin bazı kitapları da indirimdeydi. Hatta bunların dışında aklıma gelmeyen onlarca kitabı da 9.90'a D&R'dan almak mümkün. 

Bildiğim kadarıyla kampanya tüm D&R mağazalarında mart sonuna kadar devam edecek ancak almayı düşünüyorsanız bir an önce almanızı tavsiye ederim çünkü kısa zamanda birçok kitap tükenecek gibi duruyor :)

Şu an indirimde olan Marslı'nın daha önce yorumunu yapmıştım. Okumak isteyenler TIK

2 yorum:

  1. Genelde online alışverişi tercih ettiğimden, kampanyadan haberim yoktu. Yarın uğrayayım. Çok teşekkürler :) Keyifli okumalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazım amacına ulaşmış o zaman ne mutlu bana ☺ Teşekkür ederim.

      Sil