Zenix Kil Maskesi / Milk Smelling


Herkese merhaba

Kil maskelerini bir kez de olsa kullanmışızdır. Hatta belki evde hazırlayanlar bile olmuştur. Ben cildimin aşırı yağlı olduğu dönemlerde kil maskelerini severek kullanırdım. Özellikle ergenlik döneminde o yağlı cilt insanı çileden çıkarıyor. Ancak şu an normale dönük bir kuru cilde sahibim. Bu yüzden maskelere mesafeli duruyorum.

Bu ürünle ilgili firmayla görüştüm ve tüm cilt tipleri için kullanılabileceği yanıtını aldım. Buna dayanarak yaz sonu gibi denedim ve 2 dk. geçmeden yüzümde yanma başladı. Maskeyi hemen temizledim. Yanma mevzusu dolayısıyla da birdaha uygulamadım.


Daha sonra ürünü yağlı cilt tipine sahip anneme ve kardeşime verdim. Onlarda yanma vb. herhangi bir durum olmadı. Şu an haftada 1 kez uyguluyorlar ve oldukça memnunlar. Kuru ciltlere kesinlikle uygun değil ama cildiniz yağlıysa ve yağ dengeleyici bir maske arıyorsanız Zenix Süt Özlü Kil Maskesi'ni kullanabilirsiniz. Ürünün arkasında yazan da normal ve yağlı ciltlerin kullanımına uygun olduğu. Haftada 2-3 kez uygulanabileceği yazıyor. Dediğim gibi haftada 1 kullanılsa bile etkisi fark ediliyor.

Ürünle ilgili web sitesinde cildin siyah nokta ve sivilcelerden arınmasına yardımcı olduğu, yüzün daha sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağladığı yazıyor. Kullanırken ise; temizlenmiş cilde ince bir tabaka halinde sürüp kuruduğunda su ile durulama yapılıyor. Bu kil maskesinin fiyatı 29.90 TL. İncelemek ve satın almak için TIK.

3 yorum: