Yeni Bir Soluk: Kozmium.com


Herkese merhaba

Son günlerde keşfettiğim bir siteden bahsetmek istiyorum. Kozmium.com. Eczane temelli bir online alışveriş sitesi. Eczane temeli olması benim için önemli. İşinin ehli yerlerden alışveriş yapmak isterim her zaman. 

Kozmium.com'da bini aşkın markanın 9000'e yakın ürününe güvenli alışveriş imkanıyla ulaşmak mümkün. Bu ürünlere piyasadaki birçok mağazadan daha uygun fiyata sahip olabilmenin yanısıra zaman zaman %50'ye varan indirimlerden de faydalanarak severek kullandığınız ürünlere çok daha hesaplı sahip olabilirsiniz.


Beğenerek kullandığım markalar Vichy ve Bioderma ürünleri de yine çok uygun fiyata satılıyor. Özellikle Vichy Aqualia Thermal Roll-on Yeux Göz Altı Nemlendiricisi son zamanlarda oldukça merak ettiğim ürünler arasında ve yine Bioderma Hydrabio Maske almayı düşündüğüm ürünlerden biri. İndirim oranları da oldukça güzel. 


Kuru cilde sahipseniz doğru ürünü bulana kadar tek tek gözünüze kestirdiklerinizi denersiniz. Benimki de o hesap. Hala doğru ürünleri bulamadım. İtinayla deniyorum :) Bioderma'dan bahsetmişken şu çok sevilen Sensibio H2O şu an acayip indirimde. Stokçular bir göz atsın :)

100 tl altındaki siparişler için kargo bedeli 3.90 tl ve 100 tl üzeri kargo ücretsiz. Kozmium.com ile tanışmayanlara bu güzelliklerden bir an önce yararlanmalarını tavsiye ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder