Clinique All About Eyes Göz Çevresi Bakım Kremi


Geçen yıl bu zamanlar Kağan Parfümeri'nin bir indiriminden Clinique Eye Refresher Göz Çevresi Bakım Seti almıştım. 90 tl gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam. Setin içeriği 15. ml. bu göz kremi, 3.5 ml. maskara ve 30 ml. göz ve dudak makyaj temizleyici. Mor ve çok şık bir makyaj çantası da hediyeydi.


Diğer ürünleri henüz denemedim ama kremi şu an kullanıyorum hatta bitirmek üzereyim. Aldığımda 5-6 ay kadar kullanmadım ancak bu kış kullanma ihtiyacı duydum. Özellikle sonbaharda aşırı bir kuruma oldu cildimde. Göz çevremde de çok hafif kuruluk vardı. Ben de elimdeki kremi deneme fırsatı buldum.

Clinique All About Eyes Göz Kremi alacaksanız büyük beklentiniz olmasın. Harikalar yaratmıyor ama kremi sürdüğünüzde göz çevrenizde bir rahatlama hissediyorsunuz. Ben düzenli olarak geceleri uyumadan önce göz çevreme mercimek tanesi büyüklüğünde krem alarak uyguluyorum. Gündüzleri çok düzenli kullanamadım malesef. Göz altımda yağ bezesi, kızarıklık gibi herhangi bir etki oluşmadı. Dediğim gibi muhteşem bir krem değil ama göz çevremdeki kuruluğu kontrol altına almamda yardımcı olduğunu söyleyebilirim.


Ürün göz altı morluk ve şişliklerini ortadan kaldırarak daha aydınlık bir görüntü sağlamayı vadediyor ama ben böyle bir etki gözlemlemedim. Göz çevremde gözle görülür bir değişim olmadı. Amacınız sadece göz çevresini nemlendirmekse yeterli olabilir ama başka beklentileriniz varsa başka markaların göz kremlerini denemenizi öneririm. Clinique Göz Çevresi Bakım Kremi ile ilgili söyleyeceklerim bu kadar. Hoşça kalın. 

4 yorum:

  1. güzel bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu seti 90 tl gibi bir fiyata aldım hiç beğenmedim . kuruya dönük karma cildim krem yetersiz kaldı:( kremi sürüyorum hiç nem hissetmiyorum göz kremide hakeza aynı hayret ettim açıkçası:( Eczanede cilt bakımı yaptılar bir markanın öyle cildim kremi çektiki anlatamam kuru çöle düşen su gibi okadar kurumuştu cildim :( makyaj çantalı kozmetik ürününüde Clinique almıştım oo ürünlerde fiyatına göre çok güzel gelmedi göz kalemi 10 tur çiziyorum belli bile olmuyor allığı fena değil farlarıda vasat:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanak bölgemdeki kuruluk göz altlarımda olmadığı için sizinki kadar kötü hissetmedim ben ama dediğiniz gibi ödenen paranın karşılığını verebilen bir krem değil malesef.

      Sil