Hepsiburada.com Kitap Alışverişim


Bilenler vardır mutlaka. Hepsiburada.com en çok satan 50 kitabı perşembe günleri yarı fiyatına satıyor. Yaz sonunda böyle bir alışveriş yapmıştım. Gönderim hızını beğenince önceki perşembe yine sipariş verdim. Siparişten sonraki 2. gün bana ulaşmıştı bile.

Sadece kendim için alışveriş yapmadım. Kardeşime ve anneme de kitap aldım. 50 tl ve üzeri olunca kargo ücreti de ödenmiyor. Limit biraz daha düşse iyi olur ama bu haliyle de birkaç ayda bir sipariş veriyorum. Alınıp okunacak kitap öyle çok ki... Kitap alışverişi yapmayacağım desem de dayanamıyorum. 

Aldıklarıma gelecek olursam;


Kafes, okumak istediklerim arasındaydı. Bir de imzalı olarak satıştaydı ancak ben siparişi oluşturup alana kadar imzalı kitaplar tükendi. O yüzden benimki imzasız. Ama şu an birçok site imzalı olarak bu kitabı satıyor. Almak isteyenler için bunu belirteyim.

Sinan Yağmur'un Aşkın Gözyaşları serisinin 5. kitabı Yunus Emre. Ben ilk 4 kitabı severek okumuştum. 5. nin çıkacağını bilmiyordum. Görünce sepete direk ekledim. İmzalı olması da ayrıca hoşuma gitti. Ancak KPSS'den sonra okuyabileceğimi düşünüyorum.


Şeytanı Uyandırma, kardeşim için aldığım kitap. Serinin diğer kitapları kardeşimde var ancak bu eksikti. Yarı fiyatına bulunca seri tamamlansın diye aldım. Ben de kütüphanemde okunmayı bekleyen yüz küsur kitabı bitirirsem bu seriyi de okuyacağım. Öyle umuyorum en azından :)

Elveda Haziran, aslında almayı hiç istemediğim bir kitaptı ama annem yazarı seviyor. En azından yarı fiyatına almış olayım diye düşündüm :)

Benim kitap siparişim bu kadar. Umarım bir süre kendimi tutabilirim. Kitaplara dayanamıyorum ama okunacak dünya kadar kitap var evde. Eskisi gibi hızlı okuyamadığımdan da pek azalma olmuyor :) Herkese keyifli, bol okumalı akşamlar diliyorum.

1 yorum:

  1. Bu durumda olan tek kişi ben değilmişim demek ki :-) Bende de şu an 150'ye yakın okunacak kitap var ama kitap almamak için kendimi zor tutuyorum. İki ay önce kitap almıştım. Şu an sanki yıllardır hiç kitap almamışım gibi hissediyorum. Elimden geldiğince almayacağım. Sonra bazı kitaplar yıllarca okunma sırası bekliyor.

    Şu an John Verdon'un Aklından Bir Sayı Tut kitabını okuyorum. Eğer seversem ben de seriye devam edebilirim. Sarah Jio'yu ben de pek sevemedim ama anneler kendisini çok seviyor :-)

    YanıtlaSil