Ekim - Kasım Ayı Biten ve Çöpe Giden Ürünler


Herkese merhaba

Ekim başından beri bitenler yazısı yazmadığımı fark ettim. Haliyle bitenler de birikmişti. Hatta geleneği bozmayarak bazılarının fotoğrafını çekmeyi unutmuşum. Onlar sonraki yazıda yer alacaklar büyük ihtimalle.


İlk olarak çok severek kullandığım ve yeni şişeye başladığım HC Hair Care Complex'ten bahsetmek istiyorum. Uzun uzun yazısını yazmıştım daha önce. Kullandığım ilk günden beri vazgeçemediğim ürünler arasında yerini aldı. Biraz saçınıza bakım yaptığınızda bunun karşılığını alıyorsunuz. Tabii ki bakım doğru ürünlerle yapılmalı. Aynı markanın şampuanını şu an kullanmıyorum ancak bu saç bakım yağı olmazsa olmazlarımdan uzun zamandır. Ayrıntılı yazı için TIK.

Urban Care şampuan yazısını daha geçen hafta yazdım. Şu an 2. şişeyi kullanıyorum ancak kısa süreli bir değişiklik yapacağım. Eğer yeni başlayacağım şampuan istediğim sonucu vermezse yine Urban'a devam etmeyi düşünüyorum. Yağlı saçlarınız varsa ve çok hızlı yağlanmasından şikayetçiyseniz mutlaka deneyin derim. Yağlanma süresini uzattığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.


Ceradolin yağ bazlı losyon geçen kış ortasında başlamıştım ve bendeki numune ürün olduğu halde yani tam dolu olmadığı halde ancak bitti ki kuru cildim sebebiyle yazın kullandığımı da belirtmek istiyorum. Şu an su bazlı olana devam ediyorum. O bittiğinde yağ bazlı losyon alınıp kullanılacak. Kuruluğu tamamen geçirmiyor ama günü kurtarıyor ve nemi hissediyorsunuz. Detaylı yazı için TIK.

Bebak tonik henüz cildim kupkuru değilken kullanmaya başlayıp kuru cilde geçiş yapınca anneme devrettiklerimden biri. Makyaj sonrası yağlanan cildimde az da olsa ben de kullanıyordum. Elimdeki tonik bitince kuru cilt için olanını almayı düşünebilirim.


Uni göz makyajı temizleme diskinin yazısını yazmıştım ve pek memnun kalmadığımı belirtmiştim. Maskara ve yoğun göz makyajı çıkarmada başarılı değil,göz kalemi ve farı rahatlıkla çıkardığını söyleyebilirim.

Doa hint yağını bir indirimden almıştım ve bir süredir hiç açılmamış vaziyette duruyordu. Geçenlerde aklıma kaş ve kirpik bakım yağı yapma fikri geldi ve bu hint yağını da değerlendirme fırsatı buldum. Ancak karışımımı hazırlarken bittiği için bu yazıda o da yer aldı.


Organique vücut kremini her ne kadar bitmesin diye az az kullansam da en sonunda bitti. Güzel bir indirime denk gelirsem bol bol stoklamayı düşünüyorum. İndirimsiz hali biraz fazla geliyor bana.


Mihri ayak kremi, helal bir marka olması açısından dikkatimi çekmişti. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yazısını da yazdım. Memnun kaldığım bir üründü bu. Ayak bakımında aranılan krem diyebilirim. Ama her güzel şey gibi o da bitti.


Gelelim pek kullanmasam da annemin tavsiyesi üzerine bu yazıya dahil ettiğim kreme. Hunca'nın masaj ürünleri kategorisinde yer alan bu at kestanesi kremiyle annemler, halam sayesinde tanıştı. Ağrılara iyi geldiğini söylüyorlar. Ben birkaç kez bileğim ağrıdığında denemiştim. Ağrıyı geçirdiğini fark ettim. Tabii ki bir süreliğine ama yatmadan önce sürüp hiç değilse rahatça uykuya dalınabilir. En azından bizimkiler bu amaçla kullanıyorlar. Romantizmal ağrılarının varsa denemenizi öneririm. Rahatladığınızı fark edeceksiniz.

Sabredip baştan sona yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. Umarım bir şekilde yardımım dokunmuştur. Başka yazılarda görüşmek üzere hoşça kalın.

2 yorum:

  1. Hc Complex benim de çok sevdiğim bir ürün. 4.şişenin siparişini verdim.
    Urban ın mavi ambalajlı keratinli olanını deneyimliyorum şu an ilk izlenimlerim oldukça iyi.
    Mihri nin bu ayak kremini, beraberinde bir de el kremini almıştım fakat kullanmadan birine hediye ettim:)
    At kestaneli içeren ürünleri çok duyuyorum hatta farklı bir markanın ürününü aldım kullanıcam.
    Bitenler yazısı okumayı çok seviyorum.
    Teşekkürler
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Gelsin yeni ürünler bitenler yazılarına bayılıyorum bloguma da beklerim sevgiler :)
    http://matmazelgreen.blogspot.com

    YanıtlaSil