Sephora Rouge Shine Stik Ruj - No:20


Pembe ruj aşkımdan daha önce de bahsetmiştim. O yüzden yine tatlı bir pembe olan Sephora Rouge Shine Stik Ruj ile karşınızdayım. Bendeki 20 nolu renk. Uzun bir zamandır severek kullanıyorum. Bursa'da Sephora olmadığı için yenisini almak biraz sıkıntı olacak ama bitince tabii ki tekrar alacağım.


Yumuşak bir yapısı var. Bu da sürüşü kolaylaştırıyor. Ruj sürüldüğünde kalıp gibi durmuyor, çizgilere dolma yapmıyor. Kalıp gibi duran rujları hiç sevmiyorum, bu yüzden kullandığım rujun yapısı benim için önemli. Rujdan önce nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum. Çünkü nemlendirici özelliği de var ve cidden nemlendirmesi iyi. "Hydra-Comfort" kompleksi, nemlendirici yağlar ve antioksidan E vitamini karışımı içeriyormuş. Dört mevsim kullanılacak rujlardan biri.


Kalıcılığı diğerlerinden daha iyi. Rujun altına veya üstüne bir şey uygulamadan sürüldüğünde bile birkaç saat sonra dudakta kalıyor. Renk vermesi de harika. Bu ruju sürdüğümde mutlaka hangi ruj olduğunu öğrenmek isteyen biri çıkıyor. Rengi çok tatlı bir pembe, biraz dikkat çekici olduğu doğru ama bu tonlar size yakışıyorsa hiç çekinmeyin.


Hafif bir kokusu var, rahatsız edici bir koku değil. Islak bitişli, çok hafif ışıltılı bir ruj. Sephora.com'da bu rujla ilgili 3D sedefler ve karite yağı içerdiği yazıyor. Benim en sevdiklerim arasına üst sıralardan giriş yapan bu ruju herhangi bir Sephora'da mutlaka deneyin. Siz de seveceksiniz. Umarım Sephora en kısa zamanda Bursa'da da açılır. Şimdilik hoşça kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder