NYX Doll Eye Long Lash Maskara - Extreme Jet Black


Herkese merhaba

Bugün bir süredir kullandığım NYX Doll Eye Long Lash Maskara yazısını yazmak istedim. Markayı ve ürünlerini genel olarak seviyorum. NYX cruelty-free markalardan biri. Yani ürünleri üretirken hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. İlerleyen günlerde NYX parlatıcı, far paleti ve allık yazıları da gelecek.

Bu maskarayı kullanmaya başladığımda ilk dikkatimi çeken doğal duruşu oldu. Yani aşırı bir siyahlık vermiyor ve çok doğal duruyor. Kirpikleri olduğundan uzun gösteriyor. Ben kirpik kıvırıcı kullanmıyorum, kıvırma işini maskara ile yapıyorum. Bu maskaranın fırçası da kirpik kıvırmak için oldukça uygun. 


Bu maskarayı kullanacak olanlar dolgun, simsiyah kirpikler beklemesin. Doğal duruşlu ve uzun kirpikler sizin için yeterliyse o zaman çok seveceksiniz. Fırçası ile ilgili de hafif bir kıvrımı olduğunu, kolay sürüldüğünü söylemem gerek. Yoğun kıvamlı değil o yüzden sürerken dikkat edildiği müddetçe bulaşma olmuyor.


İçeriğinde doğal yağlar, e vitamini, lanolin ve magnezyum var. Aynı zamanda naylon fiber sayesinde uzun kirpiklere kavuşmayı sağlıyor. Fırçaya dikkatli bakınca bu ipleri görmek mümkün. Uzatma açısından işe de yarıyor. 


Uzun kirpiklerim olduğu için uzatmadan çok dolgunlaştırma ve belirginleştirme arıyorum maskarada ama bu maskara dolgunlaştırma ve belirginleştirme yapmadığı halde duruş olarak gönlümü fethetti. Günlük kullanıyorum ve kirpiklerimde hiç ağırlık yapmadan gün boyu kalıcılığını koruyor.

Maskaralarla ilgili diğer yorumlarımı okumak istiyorsanız;
Rimmel London Scandal Eyes Retro Glam Maskara
Oriflame The One Hacim Veren Maskara

2 yorum:

  1. bu vardı bende hiç kullanmadım vanilya club kutudan gelmişti sanırım bulayım bari de kullanayım :-))

    YanıtlaSil