Lavera Organik İçerikli Makyaj Temizleme Sütü


Herkese merhaba

Bir süredir kullandığım Lavera 2'si bir arada makyaj temizleme sütünü ilk kullandığımdan beri yazmak için sabırsızlanıyorum. Lavera'nın daha önce gloss'unu kullanmıştım. Yoğun bir kıvamı vardı ama kalıcılığı çok iyiydi. Nedense temizleme sütünü kenarda uzun bir süre beklettim. Kesinlikle kullanılası bir ürünmüş.


Ben bu makyaj temizleme sütünü nasıl kullandım konusuna gelecek olursak, göz makyajımı çıkarmak için pamuğa az miktar süt aldım. Sütü pamuğa hafifçe yedirdikten sonra göz kapaklarım ve kirpiklerimi hafifçe temizledim, sonuç hemen ortaya çıkıyor zaten. Ten makyajını çıkarırken ise bazen elimle yüzüme yedirerek kolaya kaçtığım bazı günlerde de yine pamuk yardımıyla temizleme yaptım.

Bu ürün makyaj temizleme sütü olduğundan biraz kalıntı kalıyor. Ben içim rahat etmediği için yüz temizleyicisi ile yüzümü yıkadım muhakkak ama gül suyu, lavanta suyu gibi ürünler varsa elinizde bunlarla da yüzünüzdeki kalıntıları temizleyebilirsiniz.


Ürün 125 ml. Fiyatı 24 tl. Birçok sitede satışı yapılıyor. Vegan bir ürün olduğundan da bahsetmeden olmaz. Ürün içeriğinde zararlı kimyasallar yok. Bu da gönül rahatlığıyla kullanılmasını sağlıyor.


Fazlasıyla beğendiğim bu ürünün benim için tek eksisi pamuğa gereğinden fazla ürün dökülebiliyor olması. Ürünün ziyan olmaması için dikkatli bir şekilde sıkmak gerekiyor. Ben şahsen bu sütün ziyan olmasını kesinlikle istemem :) Bu yüzden pompalı bir şişe daha iyi olabilirdi. Sonuç olarak benim çokça memnun kaldığım bir makyaj temizleme sütüydü. İndirimde falan görürsem kesinlikle stoklayacağım. Hoşça kalın.

Satın alabileceğiniz güvenilir siteler:
www.lilakutu.com
www.vegandukkan.com
www.ekoorganik.com

2 yorum: