Garnier BB Krem Göz Roll-on / Açık Ton


Herkese merhaba

Uzun zamandır kullandığım Garnier BB Krem Göz Roll-on'u yazma vakti geldi. Kullandığım ilk günden beri çok memnun kaldım. Bir indirimden yarı fiyatına almıştım.


Ambalajı minik bir tüp şeklinde(7 ml.). Roll-on olan kısmı göz altınıza sürüp el veya fırça yardımıyla kremi yediriyorsunuz. Bendeki açık ton. Bunun dışında bir de orta ton var. Eğer göz altlarınızda koyu renk halkalar varsa ve corrector kullanmıyorsanız orta tonu alabilirsiniz. Ben corrector sonrası kullandığım için açık tonu yeterli buldum. 


Ucu üstteki görseldeki gibi roll-on. Sürüldükçe içinden ürün çıkıyor. Oldukça hijyenik bir ürün. Bu özelliği hoşuma gidiyor. Vadedildiği kadar muhteşem bir ürün değil belki ama orta derecede kapatıcılık sağlıyor. Çok sorunlu göz altlarınız varsa yeterli gelmeyebilir. 

Tüm cilt tipleri için uygun bir ürün olduğu söyleniyor ama doğruluğunu bilemiyorum. Benim cildim kuru ve hassas ama göz altlarımda kuruluk yaşamıyorum. Gayet kullanışlı buldum.



Üstteki görsellerde rengini ve dağıldıktan sonraki halini göstermek istedim. Rengi koyu gibi duruyor ama dağıtınca tene uygun hale geliyor.

Satış fiyatı 14.99. İndirimlerle çok daha uygun fiyatlara almak mümkün. Benim bu ürünle ilgili deneyimlerim bunlardı. Siz kullandınız mı ve kullandıysanız memnun kaldınız mı?

0 yorum:

Yorum Gönder