Frambuazlı Balmi Lip Balm


Geçen yıl kış başında Watsons'tan aldığım Balmi frambuazlı lip balmı aralık ayından beri başka balmlar ile dönüşümlü olarak kullanıyorum. Balm dört mevsim kullanılan ürünlerden biri. Bu yüzden güneş koruması olması önemli. İçerdiği SPF 15 ile her mevsim gönül rahatlığıyla kullanılabilmesi bu balmın artılarından biri.


Kış aylarında açıkçası en severek kullandığım balm buydu. Gece-gündüz kullanıyordum ama yaz aylarında durum biraz değişti. Aşırı sıcaklar ile balm iyice yumuşamaya başladı ve tabii ki bu cıvımaya başlayan balm sürüldüğünde hoş hissettirmiyor. Yaz için bana biraz fazla geldi ama mat rujların altına kullandığımda gayet başarılı buldum.

Kapağı çevrilerek açılıyor. Katı formda. Çok hoş frambuaz kokuyor. Sürüşü de kolay. El ile uygulama yapılabiliyor ya da diğer balmlar gibi kapağı açıp direk sürebiliyorsunuz. Ben kafama göre takılıyorum, iki türlü de sürüyorum ama ürün azaldığında yani bombeli kısım düzleştiğinde sadece el ile uygulama yapabileceğim. Pek hijyenik değil ama yapabilecek bir şey yok.

Aldığımda bu şekildeydi.



Yazın bu hale geldi :)



Ben 9 küsura almıştım. Tekrar alır mıyım sorusuna gelecek olursak evet daha iyisini bulamazsam alırım. Farklı balmları denemeye devam edeceğim ama evde bir tane de Balmi bulunduracağım. Özellikle benim gibi geceleri uyumadan illa ki sürüyorsanız bu balmın yeterli olacağını düşünüyorum. Şans verilmeyi hak ediyor.

0 yorum:

Yorum Gönder