FİLM / Labirent: Alev Deneyleri


Herkese merhaba

Uzun zamandır film yorumu yazmamıştım. Serinin ilk filminin yorumunu yazdığım için bunu atlamak istemedim. Arife günü izlemeye gittim filmi. Geç bile kalmışım gitmekte. Muhteşemdi. Sanırım Alev Deneyleri'ni ilk filmden bile çok beğendim.

İlk filmi izleyenler hatırlar. Labirent'ten kurtulan ekip her şeyin bittiğini sanıyordu. Oysa ki deneyler devam etmekteydi. Getirildikleri yerde güvende olduklarını düşünüyorlardı. Ta ki Thomas bir şeyler döndüğünü fark edene kadar.

Birden fazla labirent olduğunu öğrenen Kayranlılar, İsyan ismindeki güçlü organizasyondan kaçacak ancak çok zorlu bir hayat mücadelesine girecekler. Ulaşmaya çalıştıkları noktaya binbir zorlukla ilerlerken kayıplar da vereceklerdir. 

Bu filmde önceki filmdeki birçok oyuncu olmayacaktı. Bunu zaten biliyordum ama böyle güzel karakterlerin ekleneceğini de bilmiyordum. Henüz serinin kitaplarını okumadığım için yeni karakterler ile ilgili hiç bilgim yoktu ancak hepsinin rolüne çok uygun olduğunu düşünüyorum. Üçüncü filmi meraklar beklerken seriyi de hızlıca okumayı düşünüyorum. Çünkü bir yıl dayanamayacağım :)

Film 3D seçeneği ile vizyona girmişti. Yabancı filmleri altyazılı olarak izlemeyi tercih ettiğimden TR altyazılı, 3D olarak izledim. İzlemeyenlere ilk fırsatta izlemelerini tavsiye ediyorum.

Filmden Kareler:





0 yorum:

Yorum Gönder