Bitenler - Çöpe Gidenler #7


Herkese merhaba

Biten ürünlerle ilgili son yazıyı yaz ortasında yazmışım. E haliyle biten ürünler birikti. Yazı için fotoğraf çekerken birkaç tane unutmuşum hatta. Sonraki bitenler yazısında olacaklar muhtemelen :) 


Avon pudrayı yaklaşık bir yıldır kullanmıyordum, o yüzden çöpe gidenler arasında yerini aldı. İlk aldığımda severek kullanmıştım hatta baya kullandığım belli oluyor zaten. Ortası oldukça açılmıştı. Sonra başka pudralar deneyince bu kenarda kaldı. Elimdekiler bitince tekrar almayı düşünebilirim. Benim için yeterli bir pudraydı.

Tigi kapatıcının yazısını yazmıştım. O yüzden kısa geçeceğim. Ton olarak bana oldukça koyu gelen bir rengi vardı. Bu yüzden corrector olarak kullandım diyebilirim. Güzeldi. İndirimde denk gelirsem elimdekiler bitince alabilirim. Ayrıntılı yazısını okumak için TIK.

Avon'dan yıllar önce aldığım ama geçen gün kokularının değiştiğini fark ettiğim dudak parlatıcı(Cotton Candy) ve ruj(Fuschia Fun) ne yazık ki çöpe gitti. Çok fazla ruj almanın zararları. Sürekli yenisini alınca eskiler bir köşede kalıp bozuluyor. Bu konu üzerindeki çalışmalarım devam ediyor. 

Essence lip balmı birkaç kez sürdüm ancak bir türlü sevemedim. Kokusu fazla itici geldi bana. O yüzden çöpe gitti.

Impress takma ojelerin yazısını yazmıştım. İçinde 24 tırnak var. Kullanmadan önce tırnaklarınıza uygun olanları seçip diziyorsunuz. Sırayla dikkatli bir şekilde şeffaf bandı çıkarıp tırnağa yapıştırıyorsunuz. Oldukça pratik bir ürün. Yazısı için TIK.


Bioderma Sensibio H2O severek kullandım. Piyasada Bioderma ayarında misel solüsyonlar olduğundan güzel bir indirim görürsem almayı düşünürüm. Bir de tekrar alırsam küçük boyunu alacağım. Çünkü vakti geçmeden kullanmak biraz zor oluyor. 

Cyrene tonik yine severek kullandığım ürünlerden biri. Cyrene'nin hangi ürününü kullandıysam memnun kaldım. O yüzden her zaman ürünlerine tekrar şans veririm. Detaylı yazısını okumak için TIK.

Beemy Honey nemlendirici krem kokusuyla beni kendisine hayran bırakmıştı. Kutuyu bitirene kadar kullandım. Şu an kullandığım nemlendiriciden memnun olmasam muhtemelen alırdım. Elimdekiler bitince hangisini alacağımı düşüneceğim :) Yazısını okumak isterseniz TIK.


Gelelim Fresh'n Soft makyaj temizleme mendillerine. Bunlarla ilgili detaylı bir yazı hazırlamayı düşünüyorum. Çünkü Fresh'n Soft'un hangi ürününü kullandıysam memnun kaldım. Bu mendiller ile ağır makyajları çıkarmak mümkün değil ama hafif makyajları çıkarmada etkili olduğunu söyleyebilirim.  Normalde kuru olsa da yazları yağlıya dönen bir cildim var. Bu yüzden normal ve karma ciltler için olan makyaj temizleme mendillerini yazın kullandım, yüzümdeki fazla yağı almak için kullandım diyebilirim. Kuru ve hassas ciltler için olan makyaj temizleme mendillerini ise hafif makyajlarımı çıkarmada kullandım. Özellikle yaz aylarında mutlaka evde bulunduracağım ürünlerden biri oldu bu mendiller.

Watsons'ın ıslak mendillerini sevdiğimi daha önce de yazmıştım. Bittikçe yeniliyorum ben. Hoş kokulu şeyleri seviyorsanız alıp deneyin :) Rituel de Beaute burun bantlarını da denedim. Benim gibi toz alerjisi olan insanlar burun tıkanıklığının hayatı nasıl olumsuz etkilediğini bilir. Böyle dönemlerde burun bantlarından yardım alıyorum ve bu üründen de memnun kaldım. Bu kış alınacak ürünler arasında yerini aldı. 

İpek makyaj temizleme pedlerinden çok memnun kaldım. %100 saf pamuktan üretilmiş. Fresh'n Soft makyaj temizleme pedleri için de aynı şeyleri söyleyebilirim. Şu an yine aynı ürünü kullanıyorum. Pamuk stoğum o kadar fazla ki bitirdiğimde bu iki markadan vazgeçmem.


Kadınlar gününde Cosmocare bir kahvaltı etkinliği düzenlemişti. Etkinlik sonunda katılımcı bloggerlara hediyeler verilmişti. Bu Dove seyahat seti de o günkü hediyelerden biriydi ve tatilde çok işime yaradı. Sabun kullanmıyorum o yüzden sabunu anneme verdim. Şampuan değişimi de pek sık yapmadığımdan şampuanı da duruyor ama duş jeli ve deodorantı kullandım. Elimdeki duş jelleri bitince duş jelinden almayı düşünüyorum. Deodorant için de aynı şeyleri söyleyebilirim. Rossmann'dan aldığım deodorantlar bitince Dove deodorant tercih edebilirim.


Avene termal su yazın olmazsa olmazlarından biriydi. Elimden düşürmedim. Şu an Vichy'nin termal suyunu kullanıyorum. Bittiğinde hangisi uygunsa onu alacağım muhtemelen çünkü ikisi arasında pek bir fark yok. 

8x4 mini deodorantı da kullanıp bitirdim. Hoş kokulu bir deodorant'tı. Seranem şampuan firma gönderisiydi. Yanlış hatırlamıyorsam Neşe'nin düzenlediği etkinlikte gönderilmişti. Firma ürünlerini severek kullandım ama ürünler tanıtım amaçlı olduğu için kutularda da az ürün vardı. O yüzden vaatlerini yerine getiriyor mu sorusuna cevap veremeyeceğim ama yumuşacık oldu saçlarım bu şampuanı kullanırken. 

Pantene saçı ağırlaştırmayan iki fazlı besleyici sprey oldukça iyiydi. Düz ve ince telli saçlarım olduğu için taramak kolaylaşsın diye mutlaka bu tarz spreylerden kullanıyorum. Saç spreyi stoğumu eritince Pantene spreyi tekrar alabilirim.

Bitenler yazısını burada bitiriyorum. Sabırla okuduğunuz için şimdiden teşekkürler :) 

4 yorum:

  1. gelsin şimdi yenile canım pantene spreyi bende çok sevmiştim ince telli saçlara bu serisi gerçekten de harika :)

    YanıtlaSil
  2. Been honey ve cyrene benimde favorim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak seviliyor sanırım bu markalar :)

      Sil