Avon Clearskin Professional Soyulabilen Arındırıcı Jel


Herkese merhaba birkaç kez denediğim Avon Clearskin Professional Soyulabilen Arındırıcı Jel benden geçer not aldı. Fiyatı uygun olan bir üründen böyle bir verim almayı beklemiyordum. Gözeneklerdeki kiri ve siyah noktaları temizleme iddiası olan bu ürün adından anlaşılacağı üzere jel formunda. T bölgesine sürdükten sonra kuruması beklenip soyuluyor. Bekleme süresi 20 dakika. Haftada en fazla 2 kez kullanılabiliyor. Jel kuruduktan sonra maskeyi soyma aşamasında yavaş hareket etmek gerekiyor çünkü uygulama yaptığınız bölgedeki jel kaskatı oluyor.

Peki, ben nasıl kullanıyorum? Yüzümü temizledikten sonra alın, burun ve çeneme(T bölgesi) kalın bir tabaka halinde haftada bir kez uyguluyorum. Üç kez kullandım bu şekilde. Sanırım kalan ürün ile birkaç kez daha maske uygulayabilirim. Kısaca bir kutusu 5-6 hafta idare eder.


Maske uygulandıktan sonra gözenekler açıldığı için hafif kaşınma oluyor. Ama temizlendiğini hissediyorsunuz. Son denememde maskeyi uyguladıktan sonra yine Avon'dan aldığım çift uçlu siyah nokta temizleyici aparatı kullandım. Sonuç benim açımdan olumlu oldu. Yerleşmiş siyah noktalara maskenin ya da aparatın çok etki etmediğini söyleyebilirim ama yeni oluşan siyah ve beyaz noktaları temizlemeye ve gözenekleri açmaya yardımcı ürünler. 

Bitince tekrar alır mıyım sorusuna yanıtım muadilini bulamazsam olabilir. Bugünlük benden bu kadar. Blog satışına yeni ürünler ekledim. Bakmadan geçmeyin olur mu? :)

0 yorum:

Yorum Gönder