MAC Haute Dogs Koleksiyonu / Bursa Etkinlik


Herkese merhaba

Biraz geç kalan bir yazı ama bayram hazırlığı falan derken yazmaya fırsat olmadı. 18 Eylül akşamı Bursa Korupark Mac'te yeni koleksiyon Haute Dogs'ın tanıtım etkinliği vardı. Bursalı bloggerlar ve Mac Korupark ekibiyle beraberdik. Kısa bir bilgilendirmenin ardından ürünler karıştırılmak için bizi bekliyordu. 



Biraz Haute Dogs'tan bahsetmek istiyorum. Koleksiyon hazırlanırken insanların en yakın arkadaşları olan köpeklerin sahiplerine benzerliğinden ilham alınmış. Biraz saçma değil mi? Bence öyle. Keşke başka bir fikirle hazırlansaymış. Koleksiyonda gözler için tüy rengi tonları ve dudaklar için mürdüm rengi tonları ağırlıklı olarak kullanılmış. 



Koleksiyonu inceleme fırsatımız oldu. Özellikle rujlar ilgimi çekti. Zaten ruj sürdüğüm için deneyemedim ama oldukça ince yapılıydı rujlar. İki rengi çok beğendim. Labradorable ve Rare Breed. Göz farları da hoşuma gitti. Herkese hitap edebilecek sonbahar renkleri kullanılmış. Genel olarak koleksiyon zaten sonbahar renklerinden oluşuyor. Bu da artılarından biri bence.

Kısa bir etkinlik olduğundan ve ışıklandırmayla ilgili sorunlar nedeniyle fazla fotoğraf çekemedim. Yine de elimdekileri ekliyorum. Son olarak etkinliğin sonunda bloggerlara Wamplify koleksiyonundan lipgloss hediye edildi. Benim lipgloss'ım turuncumsu bir kırmızı olan Flash Drive idi. Renk benim için biraz fazla belirgin ancak kalıcılık mükemmel. Detaylı inceleme yakında blogta olacak :)









Toplu fotolar için Supercellma'ya çok teşekkürler :)

4 yorum:

  1. bence tema güzel olmuş köpekler gerçekten sahiplerine benzer örnekleri çoktur :-))) koleksiyonu da çok beğendim bir ruj ve fırça aldım bayramdan önce..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temaya ısınamadım bir türlü :) ama koleksiyon güzel cidden.

      Sil
  2. ben fotoları görmemiştim :) unuttum istemeyi :)) senin glossu merak ettim :)

    YanıtlaSil