İlknokta.com ve Okuoku.com Alışverişi


Herkese merhaba

Yaz bitmeden aldığım bu kitapların yazısı bir hafta geç gelmiş olabilir ama tur, etkinlik derken kitap okumaktan yazamadım. İki sitede de kampanyalar devam ediyor. Almayı düşünenler hala alışveriş yapabilirler.

İlk olarak okuoku.com'da Doğan Kitap 5 tl kampanyası vardı. Uzun zamandır aklımda olan bu kitapları Histeri'yi kargo ödeyen kitaplarda görmem sonucu aldım. Histeri, kardeşimin uzun zamandır okumak istediği kitaplardan biriydi. Bu sayede 22 tl'ye bu üç kitabı almış oldum. 


Birden çok kampanya vardı ama ben sadece 5 tl kampanyasından alışveriş yaptım. Mönüde Aşk Var ve Sıcak Bedenler 5'er tl'ye Histeri 12 tl'ye alındı. Sıcak Bedenler, ara ara açıp izlediğim filminden dolayı hep aklımdaydı. Başrol Nicholas Hoult'un filmde benim adım R dediği sahne gözümün önünden gitmiyor. Basit bir film belki ama ben ara ara açıp izlerim. Dip not olarak söyleyeyim. Film Türkçe'ye Sıcak Kalpler adıyla çevrilmiş. İzlemek isteyenler olabilir :)


Üst görselde gördüğünüz ayraçlar ve kahve, okuoku'nun alışveriş hediyeleri. İnsan birbirinden şeker bu kadar ayracı görünce mutlu oluyor valla. Kahve sevmesem de çok hoş hediyeler olduğunu kabul etmem gerek. 

Gelelim ilknokta.com alışverişime, neler almışım ne kadara almışım :) 75 küsur tuttu yanlış hatırlamıyorsam aldıklarım. Gayet güzel bir alışveriş olmuştu. Siparişim geldikten sonra okuoku'da Yabancı Yayınları kitaplarının 9.90 tl'ye indiğini görmeseydim daha iyi olacaktı gerçi :) Neyse ben de yarı fiyatına aldım diyerek avutuyorum kendimi. 


Cesur Yeni Dünya, okumayı çok istediğim ama boyunun küçük olması sebebiyle almak için beklediğim bir kitaptı. Bursa Kitap Fuarı'nda yetkili bir ağızdan boyunda herhangi bir değişiklik düşünülmediğini öğrendikten ve bir süre sonra daha bekledikten sonra artık aldım. İndirimli fiyatı 9 küsurdu. Tezer Özlü, uzun zamandır okumayı istediğim bir yazardı. Yaşamın Ucuna Yolculuk ve Çocukluğun Soğuk Geceleri'de siparişe böylece eklenmiş oldu. Fiyatları 6 ve 4.50 tl. Sezgi, Kaçınılmaz'dan sonra dört gözle beklediklerimden biriydi. Öngörü serisinin ikinci kitabı. Etkinlik ve tur kitaplarımı bitirip hemen okumayı istiyorum. Fiyat 13.50. 

Kurucunun Kızı, tabiri caize fırtına gibi esti. Onu da es geçmek istemedim. 11.50 tl'ye almış oldum. Aç Gözlerini, Blackstone serisinin 3. kitabı. İlk iki kitabı okuduğum için bunu da bir merak aldım. Yarı fiyatla 11 tl'ye geldi. Biz, bir süredir okumayı düşündüğüm bir kitaptı. Hatta Kitap Ağacı Bursa grubunda fidan ihtimali konuşulmuştu. Biz bunu toplu şekilde okur muyuz bilmem ama ben aldım ve ilk fırsatta okuyacağım :) Fiyat 9 küsur. Gölgeler'i ilk çıktığında okumuş, almak için uygun zamanın gelmesini beklemiştim. Serinin ikinci kitabı çıkınca onu da almam gerektiğinden emin oldum. Bu arada fantastik seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Yarı fiyat kampanyası ile bana 10 tl'ye geldi. 

İki siparişi aynı akşam verdim ve aynı gün bana ulaştılar. Birkaç gün içinde elimdeydi paketler. Kısacası memnun kaldığım alışverişler oldu. Postiga ve Yabancı Yayınları'ndan kitap almayı düşünüyorsanız şu ara okuoku.com'da tüm kitaplar 9.90 tl. Değerlendirmenizi öneririm. Mutlu günler.

2 yorum: