Gratis Bayram İndirimleri ve Alışverişi


Herkese merhaba

Buram buram bayram indirimi kokan bugünlerde ben de bazı indirimlerin çekiciliğine dayanamadım. Gratis sanırım bayram indirimlerindeki en favori mağazam oldu. Ekim ayında başlatacağım blogumun 6. yaş çekilişine hazırlandığım için sizleri düşünerek alışverişlerimi renklendiriyorum :) Bol sürprizli iki çekiliş düzenlemeyi düşünüyorum. Biri kozmetik-bakım ağırlıklı biri kitaplarla ilgili olacak ve blog-instagram üzerinden ilerleyecek.

Gratis ve diğer kozmetik-bakım mağazalarının bayram indirimlerini incelemek isteyenler indirimleri derlediğim yazıma buradan bakabilirler.

Gratis bayram alışverişimi ihtiyaca yönelik yapmaya çalıştım. İndirimin ilk günü aradığım ürünleri bulmakta sorun yaşamadım. 1-2 fire vermiş olabilirim ama genellikle liste dışına çıkmadım.


Gosh Kozmetik ile ilk tanışma için bir süredir aklımda olan bu allığı seçtim. Yarı fiyatına yani 15 tl'ye almış oldum. 4 farklı renkten oluşan bu allığın bir rengi simli. Hepsini karıştırarak kullanmayı düşünüyorum ama tek tek kullanmak da mümkün. Almayı düşünenler için rengi Pink Pie.


Real Techniques Blush Brush bir süredir almayı düşünüyor ama fiyatlarının yüksekliğinden ötürü erteliyordum. Aklımda bir yurt dışı alışverişi yapmak vardı. Ancak doların uçması sebebiyle fiyat farkı pek kalmadığı için %30'luk indirimi değerlendirdim. Bu fırçayı 27 küsura almış oldum.

Kapatıcı fırçası sanırım en çok kullandığım fırça. Kullandığım fırçanın eskimesi üzerine hemen yenisini aldım. Ürünlerini merak ettiğim Ecotools ile de böylece tanışma fırsatım oldu :) İndirimi %kaç bilmiyorum ama 11 küsura aldım.


Babamın bir süredir kullandığı ve memnun kaldığı Otacı 10 bitkili şampuan da alışverişime eklendi. Güzel bir indirim vardı ve 400 ml. şampuan sanırım 10 küsura geldi. Bu şampuanı ince telli saçlara sahip olanlara öneririm. Ben kullanmadığım için yazısını yazmayacağım ama babam fazlasıyla memnun.


Bittikçe aldığım Benri'nin renkli kulak çubuklarından yine aldım. 200'lü bu kutu 2.25 tl.

Çantaya atmalık 3'lü ıslak mendilleri de kasadayken alışverişe ekledim. 1.95 ti fiyat yanlış hatırlamıyorsam.

Gratis alışverişim böylece tamamlanmış oldu. 20 Eylül'de bitecek olan indirimleri incelemek için gratis.com.tr'ye bakabilir ihtiyaç ürünlerinizi indirimli olarak alabilirsiniz. Alışveriş yazılarım devam edecek.

Şu an Watsons, Cosmocare, Rossmann, Migros'ta indirimler devam ediyor. Ben Cosmocare'e bakamadım. Rossmann indirimleri ilgimi çekmedi. Migros'a şöyle bir göz attım, resmen yağmalanmıştı :) Bayram öncesi alışveriş yapacaksanız şu an tam vakti. İndirimlere göz atmakta fayda var. Benim bayram alışverişim dün Watsons'a bakıp aradıklarımı bulamadığım an sona ermişti. Umarım sizler aradığınız ürünleri bulursunuz. Mutlu bir hafta sonu diliyorum.

2 yorum:

  1. Ben de allığın diğer rengini aldım bu da güzelmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allığın diğer renginde gözüm kaldı ama bunu seçtim :) umarım memnun kalırız.

      Sil