Emma Chase - Karmakarışık / Kitap Yorumu (Tangled #1)


Karmakarışık'ı okumak için bir süre bekledim. Fazla popüler kitapları beklemeden okumamak gibi bir huyum var genel olarak. Serinin 2. kitabı Darmadağınık çıkınca daha fazla bekleyemedim çünkü acayip merak ediyordum. Neyse ki okudum :)

Drew diye diye bitiremedikleri Drew cidden anlatılacak kadar varmış. Böyle umursamaz, çapkın bir adamın aşık olmasını ve istediği şeyin peşinde pes etmeden koşmasını okumak keyifliydi. Gerçekten olur mu diye okumayın, tabii ki olmaz ama okuduğunuz süre içinde sizi eğlendirmeyi başardıysa bence o kitap olmuştur. Karmakarışık için de yorumum böyle olacak. Olmuş. Abartı cümleler vardı evet ama o abartı bile yakışmıştı kurguya. 

Drew, 28 yaşında ailesinin yatırım bankacılığı şirketinde çalışan işine bağlı ve çok başarılı ama kadınlara aşırı düşkün biri. Kendini beğenmiş, özgüveni tam bir adam. Tek gecelik ilişkilerin adamı, tam anlamıyla playboy. Aşk gibi bir şeyden haberi bile olmayan Drew, önceki gece barda gördüğü ama karşılık alamadığı kızı işyerinde karşısında görünce şok olur. Babasının yeni eleman diye bahsettiği geleceği parlak Katherine, onu karmakarışık bir hale sokar. 7 gün evden çıkmayan Drew kendisini grip sansa da gerçekler aslında bambaşka :)

Katherine, kariyer uğruna şehrini değiştirmiş, nişanlı ve aklı başında bir kız. Nişanlısıyla on yıldır beraberler. Annesini yanına getirmekten başka isteği yok. Yatırım bankacılığı işi onun hayatını yola sokması için önemli. Eğitimini almış, başarılı, hırslı bir kız. Drew, onu baştan çıkarmak için ne kadar uğraşırsa uğraşsın etkili olamıyor. Ama zamanla ikisi de kendilerini ummadıkları bir noktada bulmaktan kaçamıyorlar.

Çooookk eğlenceli, keyifli, akıcı bir romandı. Ciltli olması da artı tabii ki. Orijinal kapağın kullanılması da çok güzel. Redaktesi çok az sorunluydu, dikkatimden kaçmadı ama kaptırınca çok göze batmıyor. Bu kitapla ilgili söyleyebileceğim olumsuz bir şey yok. Kısa sürede bitiyor zaten :) Darmadağınık yorumum da gün içinde gelecek. Şimdilik hoşça kalın.

2 yorum:

  1. Bu kitabı ben de geçtiğimiz günlerde okudum ve çok beğendim. Kendi tarzında çok başarılı bir kitaptı. Devamının çıktığını duymamıştım, sayenizde haberim oldu. Umarım devamı da ilki kadar güzeldir. Gerçi ben büyük ihtimalle her türlü okuyacağım :-)

    YanıtlaSil
  2. Şimdiden keyifli okumalar. Ben merakla 3. kitabı bekliyorum :)

    YanıtlaSil